Kategorier
- Accessories (10)
- Beklædning (6)
- Biler (19)
- Bøger (12)
- Citroën (10)
- Design (12)
- dvd (2)
- Dyr (1)
- Erindringer (26)
- Film (23)
- Forandring (43)
- Gør-det-selv (22)
- Historie (13)
- højtider (10)
- Indretning (4)
- Intermezzo (12)
- Jul (88)
- krimi (2)
- Kulturhistorie (37)
- Links (5)
- Mad (1)
- Medier (12)
- Mekanik (5)
- Mode (5)
- Musik (32)
- Mænd (25)
- Nytår (3)
- påske (3)
- Rejser (32)
- Samfund (26)
- Samtid (32)
- Samtidshistorie (8)
- Sprog (2)
- Stemning (51)
- Sundhed (4)
- Tant og fjas (40)
- Teater (1)
- Tips & tricks (1)
- traditioner (12)
- TV (19)
- undren (12)
- Videnskab (8)
- Værktøj (3)
- Årstid (51)
Arkiv
-
▼
2015
(34)
-
▼
december
(25)
- Låge nr. 31: Vi ses igen til december...(smiley)
- Låge nr. 24: De gratis glæder
- Låge nr. 23: London tur-retur
- Låge nr. 22: En mand af betydning XI
- Låge nr. 21: Juleflimmer
- Låge nr. 20: En mand af betydning X
- Låge nr. 19: Juleferie...
- Låge nr. 18: En mand af betydning IX
- Låge nr. 17: Nu skal vi gætte, ja vi ska'!
- Låge nr. 16: En mand af betydning VIII
- Låge nr. 15: Nåh, men det er jeg så altså ikke eni...
- Låge nr. 14: En mand af betydning VII
- Låge nr. 13: Uvorne unger!...
- Låge nr. 12: En mand af betydning VI
- Låge nr. 11: En and til nydning I
- Låge nr. 10: En mand af betydning V
- Låge nr. 9: Store sorger og små mirakler...
- Låge nr. 8: En mand af betydning IV
- Låge nr. 7: Snail-mail
- Låge nr. 6: En mand af betydning III
- Låge nr. 5: Videnskabet
- Låge nr. 4: En mand af betydning II
- Låge nr. 3: Ædes op af rødt jern...
- Låge nr. 2: En mand af betydning I
- Låge nr. 1: Nisserne er landet...
-
▼
december
(25)
Kære Gowings, jeg mener at have opdaget en slåfejl i overskriften. Skulle der ikke have stået 'En and til beskydning'?
Risengrød og andesteg?
Jeg vil jo til enhver tid hævde, at om en kalkun er spiselig eller ej, afhænger af kvaliteten på dyret og tilberedningen.
Jeg vil slet ikke ødelægge julen med at tale om kvaliteten af fødevarer i Danmark, de fleste frosne minikalkuner fra supermarkedet er ikke værd at beskæftige sig med.
Jeg sværger til kalkun eller flæskesteg, jeg bryder mig ikke om and og gås, hvilket nok skyldes at jeg ikke er særlig god til at tilberede hverken det ene eller det andet.
Hvad angår kalkunen spiller jeg på hold med Martha Stewart og Nigella Lawson. Jeg sprænger den i salt og sukker og jeg synes det gør en stor forskel:
http://www.mortonsalt.com/for-your-home/culinary-salts/recipes/27/brined-and-roasted-whole-turkey/
Det kunne der godt have stået, Cummings :)
Rigtigt! Henriette, jeg tror ikke jeg tør tage chancen...