Låge nr. 22: En mand af betydning XIVi har nu forsynet dig med 10 eksklusive ideer til årets ønskeliste, og vi vil blive oprigtigt forundret, hvis du ikke skulle få dem alle sammen opfyldt. Hvilken hustru vil ikke gerne have en mand af betydning, og hvilken søn eller datter vil ikke gerne have en far, der lever op til betegnelsen? Du kan med andre ord roligt se frem til en indbringende jul.

Men en skønne dag melder hverdagen sig igen, og her må vi gøre opmærksom på, at det ikke er uden risiko at føre sig standsmæssigt frem. Misundelse er altid nem at vække, og mange vil uden videre anse dig for et godt parti ved synet af din Crombie-coat, hvorfor det ikke kan udelukkes, at svage sjæle vil få den tanke, at der er mere at hente, hvor du kommer fra. Vi håber ikke, det sker, men en dag befinder du dig måske alligevel i en kidnappers bagagerum. Indprent dig derfor nøje følgende 5 fremgangsmåder, du kan gøre brug af, hvis uheldet skulle være ude:For en sikkerheds skyld må du sørge for at vinde mandelgaven og håbe på, at den viser sig at være en pandelampe af god kvalitet.

Kilde: 100 Deadly Skills: The SEAL Operative's Guide to Eluding Pursuers, Evading Capture, and Surviving Any Dangerous Situation

Oversættelse og bearbejdelse af illustration: Mænd af Betydnings Redningskorps (MBR)

Kategori: ,,. Bookmark permalink.

2 Kommentarer til Låge nr. 22: En mand af betydning XI

  1. gode trix for enhver i knibe

  2. Man må sno sig, GoodKnight!

Skriv en kommentar