Låge nr. 1: Nisserne er landet...

Her i huset holdes julepynte-traditionerne i hævd, uagtet at de yngste medlemmer af familien forlængst har passeret den aldersgruppe, hvor julens ankomst nærmest har karakter af et meteornedslag.

Det er stadig familiens yngste, frk. Gowings, der forestår opstillingen af nisselandskabet. Dog i år er det lille bysamfund blevet tvangsforflyttet, som vi har hørt det ske før i kolde egne, til sybordet i stuen.


Den tiltagende størrelse på smartphones, nøglebunker samt den logiske "det skal jeg også lige huske at få gjort noget ved" plads på kommoden i gangen har fremtvunget dette overgreb. Til gengæld er de små forsvarsløse beboere dejligt fri for at få deres by fladmast og træer væltede, som hvis en anden Gorm, i form af diverse genstande "der bare lige skal ligge til imorgen", havde fejet ind over landskabet. Succes! Og formentlig er alle glade.

Jep. Det er rigtigt, det er julemåned, det er kalendertid. Hvis ellers politikerne kan holde sig i skindet her i december, så lover overtegnede at fokusere på jul, velvære og indimellem generelt samfundsrelevante ting. Vi er hermed igang med julekalenderen 2015 og imorgen åbner Cummings låge nr. 2. God første december.

Kategori: ,. Bookmark permalink.

6 Kommentarer til Låge nr. 1: Nisserne er landet...

  1. Så fin en by! Får helt lyst til at kreere min egen. Mangler ganske vist det hele, men kan da altid starte med at investere i en kilometer vat :-)

  2. Takker på frk. Gowings vegne, Fruen i Midten. Med en kilometer vat kommer man langt...

  3. Ingen jul uden Mænd af betydnings julekalender!

    Nisselandskabet står flot i år.

  4. Nemlig, Henriette, nu er vi igang. Og takker på frøkenens vegne.

Skriv en kommentar