Låge nr. 18: En mand af betydning IXSelv om en mand af betydning tilbringer en betragtelig del af sin tid med at gå til fest, er han nødsaget til indimellem at bevæge sig ud af byen for at inspicere sit landsted. Det siger sig selv, at en sådan aktivitet er utænkelig uden en tweedjakke.

Før du opfører den på ønskesedlen, husk da på, at der er forskellige kriterier at inddele tweed efter, som du bør tage under grundig overvejelse. Lad os blot nævne i flæng:

  • Racen på fåret, der har leveret råmaterialet
  • Geografisk oprindelse
  • Funktion
  • Fabrikantens navn
  • Mønster
Vigtigst af alt er dog kvaliteten, og er du i tvivl, har vi Mr. Brian Haggas' ord for, at du aldrig går fejl af Harris tweed:Vi har tidligere været inde på, at en herrejakke ikke må være for kort. Men omvendt kan den også blive for lang, og passer man ikke på, kan det ende med, at den når helt ned til anklerne:Dette skræmmeeksempel bør dog ikke afholde dig fra at prioritere en tweedjakke højt på ønskesedlen.

Kategori: ,,. Bookmark permalink.

3 Kommentarer til Låge nr. 18: En mand af betydning IX

  1. Efter at have læst 18 herlige indlæg om og af Mænd af Betydning er jeg nået til den erkendelse, at jeg nok ikke er gift med en Mand af Betydning.. :-) Jeg har ikke fundet et eneste lille pip om at t-shirt og jeans hører basisgarderoben for betydende mænd.

  2. @Inge: Umiddelbart ville vi være tilbøjelige til at give dig ret i din antagelse. Dog kan man ikke udelukke, at din mand eventuelt er så betydningsfuld, at han er hævet over at beskæftige sig med udvendige statusmarkeringer af den type, vi har opridset her i julekalenderen. Ud fra gængse retspolitiske principper vil vi naturligvis lade denne tvivl komme ham til gode :-)

  3. Min kære mand bukker og takker for jeres fine retsfortolkning. :-)

Skriv en kommentar