Låge nr. 20: En mand af betydning XDen opknappede herreskjorte med fri udsigt den skin(d)barlige hud har beklageligvis allerede været en kendsgerning i årtier. Tillad os derfor i et velment forsøg på at genindføre almindelig anstændighed blandt landets skjortebærere at slå et slag for det modsatte med dertil hørende udsmykning.

Vist kan du klare dig gennem julen med et kvalitetsslips, men en mand af indiskutabel betydning vil til hver en tid vælge en butterfly – vel at mærke en butterfly, som han selv binder. Men eftersom kunsten at binde en butterfly for længst er udgået af pensum i opdragelsen af drengebørn, kommer julekalenderen dig som så ofte før behændigt til undsætning:Så enkelt er det, og derfor er der ingen grund til ikke at ønske sig (endnu?) en butterfly i julegave. Som sagt kan en mindre ambitiøs mand af betydning lade sig nøje med et slips, men hold dig for Guds og vores skyld på lang afstand af de famøse juleslips i polyester eller andre tarvelige materialer, navnlig hvis der er tale om den slags, der spiller 'Højt fra træets grønne top', når man trykker på en knap. De hører hjemme i samme stigmatiserende kategori som de skæbnesvangre underbenklæder med baconduft.

Kategori: ,,. Bookmark permalink.

7 Kommentarer til Låge nr. 20: En mand af betydning X

 1. Ak ja, der er rigeligt med underlødige beklædningsgenstande - men slips, som spiller melodier, er ikke bare underlødige, men u-morsomme for den, der ikke bruger musik som lydtapet.

 2. VI er nogle, der glæder os til at se de to mænd af betydning iført hele molevitten (fotodokumenteret forstås!) i den sidste kalenderlåge. Husk paraply og butterfly!

 3. .. man ender jo med at skulle forlænge sin ønskeseddel - under stærkt pres

 4. @Donald: En dag kan man måske få et silkeslips, der spiller Bachs juleoratorium i surround sound. Så er det måske værd at overveje.

  @capac: I har meget at glæde jer til!

  @GoodKnight: Ønskesedler kan aldrig blive lange nok.

 5. Peter Pedal

  1) Hvad er Freudian slips?

  2) Feder butterfly?

  3) Er der flest kvinder eller mænd med butterfly efterhånden?

  4) Kan man få skjortebryst med hår på?

 6. Ad 1) Vores blufærdighed forbyder os at besvare spørgsmålet.

  Ad 2) Skulle det være tilfældet, findes der meget smalle butterfly, som man kan benytte i stedet for de brede.

  Ad 3) Der er for få brugere i det hele taget, til at man kan tale om 'flest' i dette tilfælde.

  Ad 4) Er man lidt fiks på fingrene, kan man med lethed lave sit eget behårede skjortebryst. Der kræves blot et stykke hvidt pap, en saks, en bøtte tapetklister og en kat, der fælder.

 7. Peter H. M.

  -> 1) Vi sender spørgsmålet videre til Grosserer Pikkerup, der går knapt så nobelt klædt: http://www.fissefissefezfez.dk/Stamtrae/stambilleder/store/12landmand/12pikkerup.html

  -> 2) Slips slanker.

  -> 3) Kvinder er en interessant minoritet - de er den eneste minoritet, der udgør et flertal (citat: Henrik Dahl).

  -> 4) Hahahaha :-)

Skriv en kommentar