Låge nr. 15: Nåh, men det er jeg så altså ikke enig i...

Jeg havde advaret. Selvom jeg lovede, at der kun skulle flyde hyggestunder af Gowings pen her ind under julen, så gjaldt det kun hvis de artede sig inde på borgen. MEN - når ministeren for det forkætrede, genoplivede, integrationsministerie, der trak et slimspor af brud på god forvaltningsskik, og det der var værre, igennem Foghs og Løkkes tidligere regeringer, ikke tager ombudsmandens udtalelser vedrørende flygtninge-annoncerne indrykket i libanesiske, jordanske og andre mellemøstlige aviser alvorligt, så må må man ha' luft!

Inger Støjberg har erklæret sig uenig med ombudsmanden og varsler ovenikøbet nye annoncer, som dem der allerede er sendt ud, ifølge Information. Hvilken himmelstræbende arrogance.

At en minister og et ministerium ikke tager ombudsmandens udtalelser til efterretning er uhørt. Ombudsmandsfunktionen er den eneste funktion som en siddende regering forventes at tage alvorligt - uden at der behøves at være et politisk flertal bag. Inger Støjberg sætter nye grænser for, hvor lidt stueren man behøver at være for at sidde i folketinget.

Kategori: ,. Bookmark permalink.

8 Kommentarer til Låge nr. 15: Nåh, men det er jeg så altså ikke enig i...

 1. Ja, det er skræmmende at Inger Støjberg ikke respekterer Ombudsmanden.

  Der er en krig igang, der ligner det, man kan læse eller se i de historiske skrifter (og video'er) om Socialdemokratiet i 20'erne og 1930-33. Det er sådan et parti, vi har brug for, et med fornemmelse for stemninger i befolkningen, et parti med bred tilslutning fra alle mennesker med samfundssind.

 2. Jeg ønsker mig simpelthenen en regulær forfatningsdomstol til jul!

 3. En eller anden form for genindførelse af almindelig anstændighed i politik ville simpelthen gøre forskellen, Donald.

  Det kan være det er det der skal til, Henriette - men i så fald får vi det ikke. Ihvertfald ikke ligenu.

 4. Ja den kvinde er rystende. Men jeg husker at hun bedyrede, ved sin udnævnelse til minister, noget i retning af : Der skal strames op for sådan vil JEG have det.Sådan er det så blevet, for sådan vil hun det. Den ene af de små blå mænd( Lars d.1. Carld.2. )har åbenbart kunnet bruge hende og så få fokus væk fra sig selv.Med den uheldig opsætning af ministre, har han nogle som han skylder noget. Måske gode støttere fra da lokummet brændt under ham, igen, igen. Inger respekterer intet.

 5. Som folehaves univers er inde på, er det mest rystende, at det er lykkedes regeringen at få hele befolkningen (på nær denne blogs læsere) til at tro, at det er Inger Støjberg, der træffer alle de ubehagelige beslutninger helt for egen regning.

 6. Inger Støjsender og hele den siddende regering lider af Kejseren-nye-klæder-syndromet. De har kun fokus på magten, og når de arrogant overskrider gældende spilleregler og love, så fortsætter de ufortrødent med at trampe videre i deres spor. Lige som Kejseren, da han var blevet afsløret af den lille dreng. Han lader også som ingenting og fortsætter sin procession. - Og det hjælper ikke at anråbe anstændigheden, for den kender de ikke.

 7. Man tror ikke egne øjne og ører, Folehaves Univers, Cummings og Capac. Og frygten for hvor langt man vil trække den i Venstre bliver dagligt begrundet i disse tider.

 8. Det er nok for stærkt et ord at bruge, men jeg siger det alligevel: Unrechtsstaat.
  Det er ihvertfald i den retning Venstre med Lars Løkke Rasmussen trækker Danmark.

Skriv en kommentar