Låge nr. 21: Velklædt til julSom enhver læser af Mænd af betydning ved, går vi aldrig på kompromis, når det kommer til påklædning. Især ved juletid er det af største vigtighed, at man fører sig frem med værdighed, og vi er ikke i tvivl om, at Herremoderådet er enige med os i, at herrejakken fortjener en renæssance. Den skjuler et eventuelt lidt for voluminøst mellemgulv, fremhæver eventuelle skuldre, og den har en lomme til ethvert formål. Det bør med andre ord være slut med mænd omkring juletræet i tyttebærfarvede hættetrøjer eller akrylcardigans, polysterslips med indbygget julemusik og uldne Rudolf-med-den-røde-tud-sokker.

Når dét er sagt, må vi naturligvis ikke glemme den berømte undtagelse, der bekræfter reglen, for der findes faktisk en særdeles juleegnet sweater med plads til den uundværlige mobiltelefon, som man nødvendigvis må have inden for rækkevidde i denne tid, så man kan ønske familie, bekendte og facebookvenner en glædelig jul, når som helst trangen måtte komme over én:Køb den, inden den bliver udsolgt, og tag den på allerede i dag. Så undgår du måske også andre bløde pakker under træet.

Kategori: ,. Bookmark permalink.

16 Kommentarer til Låge nr. 21: Velklædt til jul

 1. Ja, den kommer man da ikke udenom...

 2. Nemlig, Gowings. Det er en god fornemmelse at have været med til at udbrede kendskabet til denne uundværlige sæsonvare her på falderebet.

 3. Ej, hvor ærgerligt, at gaven til Gemalen allerede er indkøbt.

 4. Peter Pedal

  Jeg ville egentlig have anskaffet mig sådan en sweater - men nu hvor den er blevet så eksponeret her på siden kan jeg jo snildt risikere, at jeg ikke er den eneste, der dukker op til en fest iklædt sådan en.

  Og det ville jo være pinligt.

 5. Skal han da kun have én julegave, Fruen i Midten?

 6. Peter Pedal, som du ser sidst i klippet, er der heldigvis flere varianter, så kast dig trygt ud i det!

 7. Den må da være obligatorisk i alle julende hjem.

 8. Det bliver vi to aldrig uenige om, folehaves univers!

 9. Ja, kun én gave til Gemalen. Han skulle nødigt forvænnes, så jeg risikerer, at han bliver helt umuligt gavekrævende i al fremtid ;-)

 10. Man må da ikke håbe, at der er én, der kommer med brandslukkeren... ;-)

 11. Fruen i Midten, det er lige i Mænd af betydnings ånd: Alt med måde!

 12. Sikkert et brændende ønske hos mange, Mia :-)

 13. Peter Pedal

  -> Cummings:

  Jeg vil gerne have en model, hvor der er kamera monteret i ryggen af sweateren. Video-feedet fra kameraet skal så vises på skærmen på telefonen foran, så det ser ud som om man har hul tværs igennem maven.

  Og den skal være fremme juleaften.

 14. Jeg skal se, hvad jeg kan gøre, Peter Pedal.

 15. Så fandt jeg lige inspirationen til næste års strikkeprojekt!
  :-)

Skriv en kommentar