Låge nr. 1: Ét er julekort at forstå ...Det ligger naturligvis Mænd af betydning stærkt på sinde at bidrage til at holde liv i alle de gamle juletraditioner, og hvad er mere nærliggende end at tage fat på julekortskrivningen nu, hvor der stadig er hele 24 dage til jul? Det gælder om at være i god tid, for man ved aldrig med Post- og Telegrafvæsenet, efter at det ikke længere eksisterer, men er blevet erstattet af et privat foretagende med det abrupte og lidet respektindgydende navn Post Danmark, som gør alt for at få os til at gøre alt arbejdet selv med at hente og bringe pakker og forsendelser i den lokale Brugs under foregivende af, at det hele er meget nemmere på den måde – også for kunderne!

Men lad nu det ligge, og lad os komme til sagen, som ingenlunde er til at spøge med. For ét er julekort at forstå, et andet pen at føre, som de sagde på mit gamle julemærkehjem. Kunsten at skrive et julekort består naturligvis i at vide, hvad man skal skrive (ud over selvfølgelig 'glædelig jul'), og navnlig hvad man ikke skal skrive – og det er her, Mænd af betydnings juleservice kommer ind i billedet. Så herunder følger en række håbløse tilløb til at skrive et julekort. Men bare rolig, løsningen kommer til sidst!Sørg nu for at få sendt julekortene i år, hvor det stadig er muligt at få bragt dem ud. Til næste år har Post Danmark sandsynligvis indført, at vi selv skal hente dem hos hinanden.

Bonus for læsere med stærke nerver: Klik, hvis du tør!Og så kan I ellers glæde jer til i morgen, hvor det er Gowings, der er vaks ved lågen.

Kategori: ,. Bookmark permalink.

6 Kommentarer til Låge nr. 1: Ét er julekort at forstå ...

  1. Du har ret - bonusvideoen kræver stærke nerver :-D

  2. Så er julen kommen!
    Tak for # 1.

  3. Ligesindede læsere er altid en fornøjelse, Rasmine.

  4. Tak, Regitze. Man er jo helt benovet over det mandstærke heppekor!

  5. Jeg tror, at Posten har taget ved lære af IKEA. Hent selv, kør selv, slæb selv, pak selv... Det er da MEGET nemmere... ;-)

  6. Der er dog stadig den forskel, at priserne er forholdsvis lave i Ikea ...

Skriv en kommentar