Låge nr. 19: Og det skete i de dage ...I går havde vores trofaste, men for det meste tavse læser capac følgende kommentar til dagens indlæg:

'At dømme efter de seneste indlæg, så er der en chance for at vi får en rigtig gnavpottejul ...'

Her ville det være fristende at replicere, at man ser dét, man vil se, for efter denne penneførers mening er Mænd af betydnings julekalender fra første færd formelig flydt over med positive udsagn og gentagne lovprisninger af julen og alle dens gerninger og alt dens væsen. Den gode Gowings kom dog beredvilligt den utilfredse læser i møde og lovede yderligere optimering af julestemningen her i kalenderen fremover (dog uden at tage undertegnede i ed, men traditionelt håndterer vi den slags stridigheder loyalt udadtil og afgør dem internt), så til benefice for capac og andre, der aldrig kan få nok, skal Mænd af betydnings teologiske fraktion hermed gøre sit til at udbrede det glade budskab:Hvis nogen skulle finde på at indvende, at de har hørt den historie før, vil svaret være, at det tænkte vi nok.

Kategori: ,. Bookmark permalink.

4 Kommentarer til Låge nr. 19: Og det skete i de dage ...

 1. Peter Pedal

  Glimragende video. Jeg anbefaler også varmt:

  https://www.youtube.com/watch?v=XbY8MH1TpEw

 2. Øv, nu havde man lige sat næsen op efter nogle Scroogerier og sager, der kunne tage den værste julefims... Og så slår Cummings til igen.

 3. Av av av, der er kælet for detaljerne (det har taget tid, 2014 år ... nej men, I ved).
  Men jeg kan bare ikke lade være med at supplere med én gnavpottebemærkning, når nu ikke andre gør det: Den jul, som folkekirken med denne video bekendtgør, tror jeg kunne få mange til at flygte fra folkekirken. Men anyway, for os, der ved hvordan det var i gamle dage, er den video morsom.

 4. @Peter Pedal: Udmærket supplement – bukker og takker :-)

  @capac: Min herre, De er ikke nem at gøre tilpas!

  @Donald: I hvert fald er jeg sikker på, at Søren Krarup ikke synes, den er morsom ...

Skriv en kommentar