Weekend Mixture #4

Nu, da vi endelig har fået vinter med kuldegrader og hvid garniture, og man omsider kan komme ud og boltre sig i sneen, er det en særlig glæde for Mænd af betydning at kunne præsentere en helt ny form for vintersport. Desværre lader den sig ikke praktisere i det flade danske landskab, men norske fjelde, franske alper og den slags skulle være ideelle. Og husk lige motorcyklen.

Vi er dog ikke blinde for, at en del af læserskaren, herunder overtegnede, foretrækker indendørs sysler, når termometret kryber under nul. Måske er du ingeniør – eller som jeg efterkommer af en – og føler en ubændig trang til at skille alting ad. I så fald iler vi med adækvat inspiration (klik på 'New York' ude til venstre).

Eller hvad med at give den en skalle i køkkenet? Kulden kalder på en velkrydret herreret, hvor der ikke er sparet på hvidløgene, og sådan piller du dem i løbet af nul komma fem.

Skulle du få et par grøntsager til overs, hvorfor så ikke yde dit bidrag til Stop Spild af Mad med et hjemmelavet gulerodsinstrument, der uvilkårligt vil tiltrække beundrende blikke, især hvis du ikke helt har glemt alle dine klarinettimer.

Du kan selvfølgelig også vælge at demonstrere dine musikalske evner ved hjælp af din bil og et par af gutterne fra Palæ Bar. Det vil nok være en fordel, hvis en af dem har gode forbindelser til en generøs piano- og guitarforhandler. Og så er det ellers bare deruda' ...

God weekend.

Kategori: . Bookmark permalink.

4 Kommentarer til Weekend Mixture #4

 1. Jeg bryder alle regler og kommenterer som den første:

  Best 'Weekend Mixture' ever!

 2. Ja, man behøver da bestemt ikke at kede sig, sådan en kold og grå februar-weekend...

 3. Jeg har set nogle billeder af cyklister (uden motor) på en bjergsti med stejle skråninger ned, og håber at det var en opstilling med usynlige wirer som sørgerede for at ingen kunne falde ned.

  Men der må være noget andet, der spiller ind, - det man somme tider kalder "et kick".

  For nogle mennesker må glæden ved at blive set i avisen eller på YouTube være lige så stor som glæden ved at overleve en farlig situation. Dobbelt belønning hvis det lykkes, og ellers mærker man ikke så meget bagefter.

 4. Mange tak, bedste Gowings!

  @Nina: Nej, og så må det være en smags sag, om man vælger motorcyklen eller guleroden :-)

  @Donald: Jeg har også spekuleret over, om det nu også kunne passe!

Skriv en kommentar