Lidt ligesom at se maling tørre...

Jeg har været inde og se The Descendants.


(- Men han får nok en Oscar alligevel, ham, George Clooney...)

Kategori: ,. Bookmark permalink.

14 Kommentarer til Lidt ligesom at se maling tørre...

 1. Peter Pedal

  Dælens, mand.

  Er du ikke lidt en lyseslukker?

  Er du sikker i din sag? Eller kan det tænkes, at ... oh well...pis.

  Jeg er heeeelt vild med Alexander Paynes film 'Sideways', men det er selvfølgelig også en screwball-komedie, som han ikke selv har skrevet - og i øvrigt en film, som er lavet med improviseret skuespil, hvilket er pissedyrt at filme. Jeg tænkte bare, at det ikke kunne gå galt for ham efter sådan en succes.

  For mig er film lidt ligesom vin: Man har selv en del af ansvaret for at få noget ud af det - i stedet for bare at skylle glasset ned. I film skal man selv projicere noget ud på lærredet.

  Men...jeg stoler desværre en lille smule på din dømmekraft...pis.

  Var den sådan lidt en skuffelse - noget i retning af "less is not more" ligesom f. eks. 'Broken Flowers' af Jim Jarmusch? Den skuffede mig, selvom den havde Bill Murray i hovedrollen.

 2. Peter Pedal

  PS: http://www.scope.dk/film/8081-the-descendants

  Du er nedstemt, Gowings - jeg tager ind og ser den :-)

 3. Peter, jeg holder rigtig meget af About Schmidt og Sideways, så det er ikke en generel antipati - endsige fordi jeg har brug for en masse action (en af mine yndlingsfilm er Sange fra Anden Sal af Roy Anderson).

  Men hvor du kan sige at About Schmidt trak på Jack Nicholsen i en uvant rolle - og fik en film ud af det - så er der bare for meget George Clooney 'close up', selv for fru Gowings. Derudover påkaldte filmen min resignation over meget rige menneskers moralske kvabbabelser og hverdags problemer i en trivi-tragisk Hawaii-setting - jeg kiggede flere gange på uret, der i mørket.

  Patricia Hastie spillede rigtigt godt :)

 4. - Og så lige: jeg ku' rigtig godt lide Broken Flowers - og jeg håber meget, du får mere ud af The Descendants end jeg gjorde...

 5. Jeg gider ikke se maling tørre, så den film flytter jeg over i kategorien: ses på dvd. I stedet vælger jeg nok Tinker, Taylor..., hvis ellers jeg kan komme af sted.

 6. PS. Bo Green Jensen var meget begejstret for filmen...

 7. Jeg kan efterhånden kun tænke på kaffe, når jeg ser George Cloony...

 8. Capac, skynd dig afsted, 'Tinker, taylor...' skal ses i biografen - og så købes på DVD bagefter, når den kommer engang.

  Det er sjovt, for jeg plejer at kunne tage pejling af netop Bo Green Jensen når det kommer til film. Dog, jeg tror at BGJ's eget liv ligger for tæt op af Clooneys rolle i filmen. Jeg tror han spejler sig for meget i hovedrollen til at bedømme filmen 'neutralt' at dømme efter hans indlæg i 'Levned og meninger' i WA :)

  Nina, :)

 9. Taler vi om plasticmaling eller alkyd-?

 10. Alkyd, Cummings, Alkyd...

 11. Jeg er vist ikke gået glip af noget.

 12. Nej, det synes jeg ikke Donald. Jeg er spændt på om Peter Pedal mener noget andet.

 13. Peter Pedal

  For mig var det en fremragende film. Jeg er slet ikke færdig med den, og jeg ved endnu ikke hvad jeg skal sige/skrive om den.

 14. Jamen, sådan er vi så forskellige, Peter Pedal. Jeg glæder mig til at høre fra dig, når du har fået samlet indtrykkende.

Skriv en kommentar