Så kan vi lidt igen...

Man har været i London. Der er så højt til loftet, at vi har fået rettet ryggen, der ellers kan finde nok at tynges af herhjemme. Ovenikøbet var vi så heldige, at april viste sig mere fra sin sommerside end fra forårssiden - også i forhold til london'ske standarder.

Der er en del furore over det forestående bryllup imellem William og Kate, men ikke mere end at man indtil nu har kunnet komme frem - og tilbage - uden problemer.

Efter at vi, familie-traditionen tro, var forbi Trafalgar Square, lagde Gowings junior og jeg vejen ned ad Whitehall for at se Horse Guards vagtskifte kl. 11.


Jeg var - og er stadig - temmeligt rystet over, hvad de stakkels gardister må lægge gode miner til af uhyrlig opførsel fra turisters side. Man går rask væk hen og læner sig op af hesten, imens man klapper den, og familiemedlemmer eller medrejsende tager billeder. Ligesådan med gardisterne til fods i gården og i porten. Turisterne nærmest læner sig op ad dem, imens de laver kaninører bag ryggen på vagten. Sådan har det sikkert været længe, men en gammel knark som Gowings finder det upassende.


Jeg har nemlig siden disse små mænd befolkede det Gowingske drengeværelse været en tro fan af "The Household Cavalry" - med en svag skelen til "The Blues and Royals".


Men til jer allesammen kan jeg meddele at: Hyde Park, British Museum, Imperial War Museum, Natural History Museum, Covent Garden, London Eye, Portobello Road, Victoria & Albert, Harrods, Piccadilly Circus, St. Martin in the Fields og Big Ben står endnu. Og familien Gowings har fået vejret igen.

Kategori: ,,. Bookmark permalink.

12 Kommentarer til Så kan vi lidt igen...

 1. Ja, hellere end tur til London end til kiropraktoren. Tak for den beroligende melding om institutionernes beståen i en tid, hvor så meget går af lave. Og så velkommen hjem - her er vejret jo også ganske net.

 2. Tak skal du have Eric. Ja, London står som sagt endnu, og vejret herhjemme, det kan man ikke klage over.

 3. Håber, at hele familien efter tur huskede at tildele hr. Nelson the (hævdvundne)look!

 4. Kære Cummings, jeg havde først skrevet: "...var forbi Trafalgar Square, for at hilse på Pippis abe". Men man må vise storsind. Han slap dog ikke for at blive spyttet på - helt diskret - af det Gowingske afkom og overtegnede :)

 5. Hvor dejligt med en forårs familietur til London, jeg har lige bestilt billetter til en sommertur til den skønne by.

 6. Du kan bare glæde dig, Inge. Jeg kan meddele at der er så dejligt as ever.

 7. Peter Pedal

  Min største oplevelse i London har været at se denne på National History Museum:

  http://i51.tinypic.com/34o615z.jpg

  Det er foden af en Iguanodon bernissartensis dinosaur.

  Det siges, at den i sin tid klippede negle med en boltsaks.

 8. Jep, Peter Pedal. Det er et rigtigt museum NHM.

  Sjovt nok (i forlængelse af din signatur) kom jeg, første gang jeg var der, til at tænke på netop manden med den gule hats arbejdsplads, som den er beskrevet i Peter Pedal bøgerne. Der åbner iøvrigt en ny Dinosaur udstilling her sidst i april.

 9. I har da haft jer at se til - hvis det var mig, havde jeg ikke nået meget andet end markedet i Camden :-)

 10. Madame, lad os sige at vi kom rundt. Og Camden market har vi til gode :)

 11. Peter Pedal

  Ny dino-udstilling på National History Museum? Wauwauwauw - så skal jeg til London for fjerde gang.

 12. Der er ikke andet at gøre, Peter Pedal :)

Skriv en kommentar