Weekend Mixture

Intet ligger Mænd af betydning fjernere end at lukke os om os selv, og hvad er mere nærliggende end at benytte weekenden til at åbne et vindue mod omverdenen og indsnuse dens mangfoldighed – eller måske bare lufte lidt ud?

Så stop bare shagpiben, mine damer og herrer! Her er det første friske pust, og regn ikke med, at der er nogen som helst indbyrdes forbindelse mellem de links, der flagrer forbi:

Julian Assange og hans hjemmeside WikiLeaks har muligvis nok fået den medieomtale, de kan tilkomme et godt stykke tid fremover. Men hvorfor ikke også sikre sig, at den unge generation bliver dus med Assange, som næppe selv har forestillet sig, at han skulle ende som interaktiv malebog.

Dette site handler kun tilsyneladende om biler. Og kom så ikke og sig, at amerikanernes dårlige smag er en myte. De går (eller rettere kører) hele vejen – og somme tider med et vist format.

Nu vi alligevel på en måde er ved biler og amerikanere, hvorfor så ikke nyde fem minutter fra dengang, der var tegnefilm til?

Naturligvis har hverken Gowings eller jeg nogen sinde har leget med maden, men personligt er jeg villig til at lægge stilen om.

Hvis du kun orker at klikke på ét link, så lad det værre dette. Du risikerer at blive hængende, men du vil ikke fortryde.

God weekend.

Kategori: . Bookmark permalink.

4 Kommentarer til Weekend Mixture

  1. Tak for det inspirerende link til det alternative transportmiddel til den sidste rejse. Hvor ofte skal sådan en kistebil mon til service?

  2. @Torben B: Jeg vil tro, at en gang for hver 15.000 km kan gøre det ...

  3. ..så er det OK at lege med maden :-) troede lige I ville kaste jer ud i en intern food fight.. :-)

  4. @Inge: Vi sørger skam altid for at holde et vist niveau :-)

Skriv en kommentar