Hvad gik galt?

Vi mænd af betydning går selvfølgelig meget op i biler og bil-design. Men hvor Cummings, efter eget udsagn, ikke længere gider beflitte sig med bil-reparation, er jeg - som kører i en 16 år gammel, fransk bil, med alt hvad det indebærer af aldringsproblemer - henvist til at tilbringe et ikke uanseligt antal timer med hovedet under kølerhjelmen. Utætte pakninger, møre vakuum-slanger og tomgangsbesvær. Når det nu er tilfældet: Hvorfor ser min bil så ikke sådan ud? Og hvorfor er den ikke lige så ukompliceret?


Ingen over, ingen ved siden af.

Kategori: . Bookmark permalink.

5 Kommentarer til Hvad gik galt?

 1. sådan en havde vi, da jeg var barn. den holdt i 16 år. i begyndelsen vinkede vi til den anden dansker, der havde en magen til.
  senere måtte jeg sidde på forsædet, fordi jeg ikke længere kunne tåle søgangen på bagsædet. så sad man der med fødderne oppe i handskerummet og kiggede fornøjet ned på vejen gennem hullerne. til sidst lagde min mor desværre en bageplade i bunden.
  jeg kan huske dens duft på kommando.

 2. @Regitze: Jeg har desværre ingen personlige erfaringer med en 2CV, men jeg har i høj grad med andre rullende gyngeheste i søgang. Det bliver jeg nok nødt til at forevige ved lejlighed.

 3. @Regitze: I love the smell of petrol in the morning...

 4. hvor ER I et par fornøjelige herrer at gøre bekendtskab!
  aldrig har jeg nydt i så høj grad at være på hat.
  og hjelm.

 5. Mange tak, frue – som det fremgår har vi på forhånd lettet på hatten (som vi i øvrigt forbeholder os ret til at sætte som vi vil ...)

Skriv en kommentar