Tilstandsrapporten: Uge 7



Efter i sidste uge at have indkaldt repræsentanter for fagbevægelsen til trepartsforhandlinger tog statsminister Lars Løkke Rasmussen med sin kone på vinterferie til Malaga for at få et velfortjent åndehul midt i forhandlingerne. For at være på den sikre side valgte han flyselskabet Ryanair, hvor man med garanti ikke vil ulejlige ham med at forsøge at forhandle en overenskomst på plads. Samtidig demonstrerede statsministeren på en overbevisende måde med sit valg af flyselskab, at han i det mindste ikke rutter med pengene, når han rejser for egen regning.

Miljø- og gylleminister Eva 'I don't Kjer' Hansen havde derimod ikke tid til at tage på ferie, men brugte ugen på at forberede sig på en svingom med den konservative Rasmus Jarlov, kendt fra 'Vild med dans', men umiddelbart lader det ikke til, at han ligefrem er i humør til en kinddans med miljøministeren. Efter alt at dømme kommer Jarlov nok ikke til at vælte hende, men eftersom de to slet ikke danser i takt og tæller forskelligt, kan hun godt regne med, at han vil træde hende over tæerne, medmindre han selv går bag af dansen.

Mens hun ventede på at blive budt op, sendte Eva Kjer Hansen Venstres landbrugsordfører Erling Bonnesen på glatis hos Deadlines Martin Krasnik for at skøjte let hen over landets åer og vandløb med sin medbragte landbrugspakke. Han gjorde, hvad han kunne for at holde balancen, men efter en række halsbrækkende undvigemanøvrer endte han dog med at falde på halen med et brag og stå i gylle til halsen med livstruende kvælstoffornemmelser, fordi isen var for tynd og slet ikke bæredygtig nok. Den tidligere dramachef i DR Ingolf Gabold har uden tvivl nikket anerkendende, hvis ellers han så udsendelsen, men han ville nu nok have overvejet at skifte den døende venstremand ud med en repræsentant for Dansk Folkeparti, hvis der skulle være kommet en dramaserie ud af det.

Gabolds afløser på chefposten, Piv Bernt, der i forrige uge på det bestemteste afviste at have noget at gøre med Ingolf Gabolds personlige korstog mod DF i dramaserien '1864', blev i denne uge selv hovedperson i et dramatisk gennembrud, som Dansk Folkepartis næstformand Søren Espersen havde instrueret. Hans storebror i New Zealand havde nemlig opsnuset, at Piv Bernth i en radioudsendelse sidste år sagde grimme ting om Dansk Folkeparti, hvilket fik Søren Espersen til øjeblikkelig at kræve en tilbundsgående undersøgelse af, om der eventuelt skulle eksistere en sammensværgelse i DR imod DF. Efter manges mening ville det logiske dog stadig være først at undersøge det modsatte.

Så vidt vides har Dansk Folkeparti endnu ikke afdækket, hvor kritikken af nationalkonservatismen og DF ligger gemt i den aktuelle dramaserie 'Bedrag', som vises hver søndag på DR 1. Uge efter uge får serien overstrømmende anmeldelser, muligvis fordi DR som den public service-virksomhed, den er, selv har hyret en række gæsteanmeldere til at vurdere de enkelte afsnit på DR's website, så andre ikke behøver at have ulejligheden. Eksempelvis gav Klaus Riskær Pedersen sidste søndag serien 6 stjerner ud af 6 mulige og konkluderede, at 'Bedrag' var fremragende. Om ikke andet tyder det på, at DR gør sig umage for at finde fagfolk til opgaven.

I øvrigt har Klaus Riskær de seneste uger opholdt sig på en hashmark i Uruguay for at starte en ny virksomhed, som skal producere medicinsk cannabis til patienter, der har brug for den slags. Det er som bekendt ikke tilladt at dyrke cannabis i Danmark, hverken til medicinsk eller selskabeligt brug – i hvert fald ikke endnu. Om Klaus Riskær overhovedet har spurgt Eva Kjer Hansen om lov, vides ikke, men mon ikke der skulle være gode chancer, hvis nu han byder hende på en joint og fortæller hende, at der er tale om bæredygtigt landbrug?

Kategori: . Bookmark permalink.

3 Kommentarer til Tilstandsrapporten: Uge 7

  1. Ha! Riskær og Kjer i joint venture :-)

  2. Peter Pedal

    Amalie Kestler ‏@akestler 18 min.18 minutter siden
    Det er ikke hver dag, man ser en statsminister så tvivl om hele sin regering og bagefter smutte hjem. #dkpol godnat.


    Sebastian Dorset ‏@sebdor 9 minfor 9 minutter siden
    Lars Løkke tog hjem for at læse, hvad Bæredygtigt Landbrug har skrevet, han skal mene. Det ligger klar efter morgenmalkningen. #dkpol

Skriv en kommentar