In your face...

Nåh, Lars Løkke, hvordan synes du selv det går? Skal vi bare overlade det til politiet og svenskerne og se hvad der sker? Stakkels Elleman junior skal igen tage skraldet og forsvare en helt igennem idiotisk postuleren fra både S og dine blå mænd og damer om at vi skam selv kan bestemme vores egen flygtningepolitik her i Danmark - som om! 


Og tyskerne morer sig - selvfølgelig - for den danske regering fremstår mildest talt lattervækkende med sine ambitioner om at stå alene: Frankfurter Rundschau har døbt Inger Støjberg 'Komische Inger' efter Komiske Ali, den irakiske informationsminister, der fra taget af en bygning i Bagdad bedyrede at regimet skam havde situationen under kontrol, imens amerikanske jagerfly drønede rundt på himlen og britiske granater slog ned i baggrunden.

Men noget er jo lykkedes for Komiske Inger - flygtningene flygter fra Danmark. Hvis det ikke var så ubeskriveligt deprimerende, så ville det have været vanvittigt grinagtigt...

Kategori: ,. Bookmark permalink.

14 Kommentarer til In your face...

 1. Tyskerne ka' bare det der med øgenavne.
  For nogen tid siden blev Pia Kjærsgaard kaldt " Frau Haider" og før Merkel fik sin anden politiske vind med flygtningekrisen, havde hun fået tilnavnet " Die Stumme der Nation".
  Det gibber lidt i en, når man pludselig hører at grænsen lukker for tog og landgangspassagerer " på ubestemt tid". Måske skulle man sørge for at komme ud, mens man stadig kan...

 2. Jeg tænker på alt det menneskelige potentiale vort land går glip af, hver gang man lader nogen fortsætte til Sverige eller hvor-de-nu-havner.
  Har man vist initiativ og mod til at krydse Middelhav og Europa, kan man med ret stor sandsynlighed et rigtig stærkt og spændende menneske at dele samfund med.
  -Hvis vor klient-industri ikke når at indfange dem og give dem en social sagsmappe.

  Lad os få nogle til at dreje væk fra motorvejen og komme ud til os herude på bøh.
  Vi har masser af plads, også til at være anderledes.

  For mange år siden bloggede jeg om en flygtning, jeg havde ansat i en periode. Han bygger i øvrigt nu møllevinger i det jyske.

  http://farmer.smartlog.dk/overlevere-er-sv-re-at-kv-le--post35586

 3. Det er tragikomisk: Annoncekronerne er spildt: De vil slet ikke være her, DK er allerede i bad standing.
  Jeg tænker som Farmer, at vi her går glip af mennesker med potentiale. Når DK om føje år bliver nødt til at importere mere arbejdskraft, er det ikke sikkert, at vi kan være så kræsne, for vores ry som nation er allerede blakket.

 4. Jeg ved vi fire ikke er enige om alt her på jorden, men det virker på mig som om Christiansborg reelt er ude takt med befolkningen.

  Mon ikke en del af den indvandrermodstand man har kunnet mobilisere op til valget ikke så meget handler om flygtninge, som den handler om et diffust 'nej tak' til bandekrig og syrienkrigere.

  Og det er rigtigt Farmer, hvilket potentiale de mennesker må have - også for samfundslivet; her er formentlig nogen der virkelig vil freden og fællesskabet. Det kan absolut ikke skade, at vi en gang imellem bliver mindet om vores egne muligheder.

  Henriette og Eric, hvis det bliver ved, kan vi måske få en ø af Karen Jespersen og Komiske Inger og starte forfra...

 5. Det er værre endnu Gowings. Jeg mener, at Christiansborg faktisk splitter befolkningen op i dem, der spytter, håner og DFer flygtninge og de andere, der gerne kører flygtningen til Sverige i deres egen personbil, kommer med tøj og fornødenheder og hilser dem velkommen. Og de graver graven mellem Folketing og befolkning dybere og dybere for hverdag Komiske Inger og Latterlige Lars folder sig ud på fladskærmene. Dertil kommer, at de blotlægger danskernes tvivlsomme forhold til det fælles europæiske projekt - kaldet EU - i en grad, at man må krumme tæer i sandalerne. De seneste dage har været et lærestykke i politisk inkompetence og umenneskelighed.

 6. Capac, hvis nu bare venstrefolk faktisk gerne så Komiske Inger skifte til DF - og at de konservative smed Pape på porten og gik all-in på borgerlig anstændighed, ikke a'la Ninn Hansen men a'la Poul Schlüter, samt at Mette Frederiksen tog skeen i den anden hånd og indså at man ikke skal løbe med - men stå imod og udfordre os når vi får nationalt tunnelsyn.

  Ligenu er det et ræs mod bunden: Danmark har nationalt og internationalt nået et lavpunkt. Vi er simpelthen ikke stuerene mere...

 7. Ja, Gowings, nationen er i lodret fald.

 8. Gowings, vi har jo været inde på emnet før. Det her er fælles værdigods for de fleste af os, uanset hvilken fløj vi tilhører eller politisk overbevisning, vi har.
  Jeg har lige været en tur i Nordjylland, hvor vi efterkommere af min liberale oldefar holdt en sammenkomst. Han er iøvrigt med på kunstmaleren Oscar Matthiesens freskomaleri, som hænger i Fællessalen i Folketinget.
  En del af mit værdigods stammer ubetinget herfra:
  1: Man skal aldrig jamre over at tilhøre de, som kan klare sig selv.
  2: Det er ikke kun et privilegie at være velstillet og kunne klare sig, det er også en forpligtigelse.

  Det fortælles iøvrigt, at min oldefar, den liberale venstremand, tog det "private initiativ" meget alvorligt.Han holdt sig løbende orienteret hos den lokale skolelærer - var der børn, som manglede fodtøj og briller, betalte han for disse fornødenheder ud af egen lomme. Var der børn, som viste særligt gode evner, men ikke havde råd til videreuddannelse, betalte han i mange tilfælde for, at de kunne fortsætte deres skolegang og få en uddannelse.
  Han gjorde det, fordi han var den mægtigste mand i lokalsamfundet, fordi han kunne og fordi det var hans forpligtigelse.
  Derfor har jeg også svært ved at se, at vi i Danmark - som det rige og velstillede land, vi er - ikke lever op til de forpligtelser, vi har, og blot eksporterer flygtninge til Sverige, i stedet for at sige velkommen i vort eget samfund. Vi kan ikke invitere hele verden til Danmark, men vi kan sagtens rumme flere flygtninge og vi kunne sagtens deltage i en fælleseuropæisk løsning af krisen.

 9. Jeg tror i øvrigt godt, vi kan få en ø - count me in!

  Gowings for President!

 10. Henriette, jeg elsker, når du øser. 'Noblesse oblige' om jeg så må sige, når det nu drejer sig om en venstremand.

  Hvis vi tre får den ø, må vi kunne tale om det, men tak for tilliden :)

 11. Gowings, man kan altid kommentarblogge lidt hos andre :-)
  Min oldefar var oprindeligt blot en fattig karl med ideer og visioner, så han sørgede for at gifte sig rigt og fik derfor en platform og position at arbejde ud fra.
  I den tyske grundlov står der simpelthen:
  14.2) Eigentum verpflichtet. Sein Gebrauch soll zugleich dem Wohle der Allgemeinheit dienen.

  Man skulle jo næsten tro, det var taget fra Die Linkes partiprogram. Men det er altså konservative Konrad Adenauer, som her er på spil!

 12. Borgerlig anstændighed og courage er betegnelser der passer godt på Konrad A., som vi har været inde på før. Politik er simpelthen gået i smadder på det sidste.

 13. Jeg siger som Farmer. Den nyeste udvikling giver medie-opmærksomhed til en virksomhed indenfor byg/isolation tror jeg det var, som kan bruge dygtige håndværkere, og som er villige til at tage arbejdere, som ikke har en anerkendt uddannelse og se, om man kan uddanne dem til opgaverne.

  Jeg føler skam over at hele EU arbejder på at lave grænsevagter og bruger penge på grænsekontrol i stedet for at bygge byer.

Skriv en kommentar