The world is your playground...

Flyv til London for 69 kr. med Ryanair. Tag til Sunny Beach og drik hjernen ned i en vis legemsdel. Smadr et par hotelværelser i Prag. Knald nogen børnehavebørn i Thailand. Kør en kilometer i din firehjulstrækker for at lade den køle af og gør det så igen, og igen, og igen. Køb noget kinesisk lort til ingen penge, konstater at det ikke virker og køb en ny magen til. Køb billigt svinekød, født i Danmark, slagtet i Tyskland. Svin grækerne til når du får lejligheden, og husk at rose Bjarne Corydon, Claus Hjort Frederiksen og Angela Merkel - fordi det er nødvendigt! Staklerne kan bare skride ud og få et arbejde og flygtningene kan tage hjem igen til deres nærområde. Tænd op for din Weber og giv fanden i naboen. Kør over for rødt når du 'bare lige' skal svinge til højre. Smid alle de grimme og støjende mennesker, der ødelægger familieidyllen på Vesterbro, ud til Albertslund. Sælg Sønderjylland, de latterlige racister, der er så skide bange for fremmede (det kan da godt være at de har flere hjemmerøverier og får stjålet deres værktøj m.m. - men for fanden: vi lever i en globaliseret verden, ikk'?) Gid Østerbro og Nordsjælland må blive kvalt i fuldkornspølsebrød. - Og hvad kan der ske ved at bygge et vandland på stranden ved Marienlyst og Hoteller på vestkysten - kom nu ind i kampen! Vi gider ikke høre mere pis om Irak og Iran og Afghanistan. Vi vil til Dubai og sole os, vi vil til Quatar og have luksus og tjenere og ... Jeg vil ha'! Jeg skal da ha'!God torsdag.

Kategori: ,. Bookmark permalink.

4 Kommentarer til The world is your playground...

  1. De er blevet ha'-gale allesammen!

    Jeg er taget på camping i telt. Men forinden har jeg doneret 20 € ovre på Indiegogo til grækerne, hvor en skosælger i London har fået den forrykte ide at forsøge at samle 1,6 milliard euro ind til grækerne. Det er ikke fordi, jeg tror det hjælper. Men det gør mig i godt humør :-)

  2. Hvor der er håb, er der liv :)

  3. I guder, jeg blev helt forpustet - saadan paa mavepuster maaden! :(

  4. Ja, Tina, som nok kan regne ud herskede der lige et kort øjeblik et vist sortsyn på redaktionen. Men vi er nok snart tilbage i godt humør igen :)

Skriv en kommentar