Mayonnaise i årerne...

Gowings har været vidt omkring og er lige trådt ind ad døren efter et ophold i USAs første hovedstad Philadelphia. Den sidste tur her var i embeds medfør inkluderende et par youngsters med en glubende appetit på fedtdrivende, sukkerpumpede aromaeksplosioner fra 'God's own country'. Pyha, ens hjerte springer et par slag over, når fedtpartiklerne passerer hjerteklapperne og momentant sænker blodets densitet til under en. Men natur - det kan de fa'me lave. Og meget af den!

Nu er det så sådan, at den unge generation i det Gowingske hjem har tilkæmpet sig retten til souvenirs ved forældrefravær af mere end 48 timers varighed. Det var fint nok dengang, da man kunne indfri forventningerne ved at raide en legetøjsbutik og gå efter det, der ikke lige lå forrest på hylderne i butikkerne herhjemme. Men nu er næste generation blevet både halv- og helvoksen, så nu dur den fremgangsmåde ikke mere.


Vi er så slået ind på T-shirt vejen og den er rimelig succesfuld - so far. Altså en T-shirt ( - og ikke den der med: 'My dad was in Boston and all I got was this rotten T-shirt!') - men der plejer også at være en lille tillægsting og denne gang synes jeg, jeg var helt vanvittigt original. Jeg har købt noget, jeg tror, jeg aldrig har set i virkeligheden. Kun oplevet indirekte igennem Vampyrpingvinen og Disney: Mexikanske Springbønner. Så nu klikker det lystigt i et par små plastikæsker, som står her ved siden af mig. Og så melder problemet sig, som frøken Gowings formulerede det: 'Hvor skal vi egentlig have de der bønner stående? Jeg synes måske i længden, det er en lidt irriterende lyd, de laver' - og jeg må give hende ret...

PS: Er der nogen af jer, der har hørt fra Cummings - er han ude at rejse?

Kategori: . Bookmark permalink.

10 Kommentarer til Mayonnaise i årerne...

 1. Ja, hvor skal de stå? Det er det springende punkt (undskyld).

 2. Velkommen hjem fra det store land over there. Måske skulle I bare lade bønnerne springe ud i virkeligheden.. :-)

 3. Alt forladt, Eric :)

  Inge, de er meget sjove - og så tror jeg egentlig vat el. lign. kan dæmpe deres rumsteren. Omvendt tror jeg ikke, at den lille larve indeni ville trives i frostvejr.

 4. velkommen hjem, Gowings!
  det er jo akumystik, det hele. så springbønnerne skal bare optræde i henholdsvist et sølvfingerbøl og et krystalsnapseglas eller lignende.
  og ellers kan jeg berolige Miss Gowings med at det er min erfaring at de ikke springer forevigt. det er bare med at nyde dem, mens de kæmper for at komme ind i skyggen.

 5. Regitze, ligenu ligger bønnerne og hibernerer i køleskabet. 5 grader celsius synes at bringe lidt ro over gemytterne.

 6. Cummings er vist set vandre rundt i det sjællandske - her og der og alle ste'r...

 7. Peter Pedal

  Bruce Springsteen: 'Streets of Philadelphia':

  http://www.youtube.com/watch?v=4z2DtNW79sQ

  - vokalen er sgu vist optaget live...or so it seems.

  Jeg rejser kun indenlands (jeg er miljø-freak), så jeg er glad for den t-shirt, jeg fik af min lillesøster i 1993.

  På forsiden af trøjen er trykt et billede af New Yorks skyline med World Trade Center i centrum. T-shirten blev købt i et af tårnene dagen før den første bombning i 1993.

  Når man ikke rejser udenlands, så er det faktisk lidt magisk at holde noget i hånden, som har været på den anden side af Jorden.

 8. Det kan jeg godt sætte mig ind i Peter Pedal - selvom jeg ikke går med T-shirts. Og jeg tror, det er nogenlunde den samme oplevelse min søn har, selvom han selv har været ligeså vidt omkring på kloden som sin far.

  Sangen - og filmen, ikk'.

 9. Kære Gowings! Ingen grund til bekymring, men jeg savner ord efter at have læst om de mexicanske springbønner. Selv er jeg aldrig nået længere end til danske springløg, men det foretrækker jeg ikke at nævne.

 10. Åh, kære Cummings godt at høre fra dig! Springløg ja, det er dem, der kan give en gevaldig hovedpine - hvis de rammer en, når de er på vej ned.

Skriv en kommentar