Weekend Mixture #3

Det er formentlig ingen hemmelighed, at Mænd af betydning har visse anglofile tilbøjeligheder, uden vi dog af den grund er i nærheden af at udvise tilnærmelsesvis så excentrisk en adfærd som vores engelsktalende kønsfæller. Eksempelvis har samtlige medlemmer af redaktionen aldeles glatbarberede overlæber, eftersom overskæg indebærer en overhængende risiko for at blive forvekslet med skimmelsvamp. Men herved adskiller vi os markant fra medlemmerne af den legendariske Handlebar (Moustache) Club. Klubben har naturligvis også en hjemmeside med klubbens historie, billedgalleri og mødekalender med fremtidige arrangementer og links til oversøiske søsterklubber (som i dette tilfælde måske burde benævnes broderklubber).

Nu vi har berørt emnet England, hvorfor så ikke lige repetere moden i London gennem 100 år. Det kan gøres på under to minutter.

Tilbage til de hjemlige breddegrader. Af naturlige årsager erindrer ingen i Mænd af betydnings redaktion, hvordan der så ud i København i 1937. Men takket være YouTube ved vi det nu, og vi må konkludere, at det faktisk ikke er den helt store forandring, der er indtruffet i de forløbne år. Og allerede dengang var amerikanerne ved at gå bagover ved synet af alle de cykler.

Gowings, der altid har fingeren på filmpulsen, har selvsagt allerede set Steven Spielbergs filmudgave af Tintin. Til gengæld er jeg næsten sikker på, at han ikke har set denne uofficielle, alternative intro til filmen, hvor animatoren James Curran har fået flettet elementer fra samtlige 24 Tintin-bøger ind på lidt over et minut.

Have You Seen My Sister Evelyn med Evelyn Evelyn skal bare nydes, både med øjne og ører.

Kategori: . Bookmark permalink.

7 Kommentarer til Weekend Mixture #3

 1. Tintinen er bare skoen - og Westfield reklamen lige saa. Den burde jeg vidst dele med min soester, som vil elske den. :)

 2. What you've got to avoid is especially hot, wet food and *candy floss* !!!

  Har du set Vester Boulevard/HCAndersens Boulevard på klippet? Med 2 kørebaner, så den giver plads til Rådhusparken, som er 15 meter bred. Det er underligt at se det, for pludselig kan jeg huske at vi i Børnehaven ca.1950 gik fra Valdemarsgade til Rådhusparken og dér var en lille legeplads, trafikken var sparsom, der var sol og det var en sjov tur at gå, både for voksne og børn, med mange spændende mennesker, huse, ting og sager at se på undervejs. En enorm afstand for en 4-årig!

  Nåmendetvarjoikkedetmanskullekommenterepå! Det var de ikke-existerende forandringer, som man skulle kommentere på. Dertil må jeg sige, at jeg med mit børne-falkeblik konstaterer, at dette store Rådhus i sig selv repræsenterer en forandring, der er så stor og tung, at den slår igennem bybilledet og historien. Dengang i 1937 har det enorme rådhus ikke været mere end 32 år gammelt, et overambitiøst monument, som trods ligheder med et rådhus i den Italienske by Siena ikke har noget med Italiensk arkitektur at gøre alene p.g.a. størrelsen og "feeling". The only large city in the country: Mindreværdskomplexer, uudtalt borgerkrig mellem landsdelene, storhedsdrømme ...

  Herligt sjove clip - også søde Evelyn :)

 3. Peter Pedal

  Tillid mig at supplere med en, som du vist kender:

  http://www.youtube.com/watch?v=kJdwzY1o7k8

  Det må vist hermed være dokumenteret, at folk i Barcelona VAR bedre klædt end folk i København anno 2011. I øvrigt er soundtracket ganske udmærket og Keith Jarrett-agtigt.

 4. Peter Pedal

  Hov, jeg mente: Folk i Barcelona anno 1908.

 5. @Tina: Du skal være velkommen :-)

  @Donald: Det kan være, at vi kan få H.C. Andersens Boulevard ført tilbage til 2 kørebaner, når vi får betalingsringen :-) Men ellers hæftede jeg mig især ved, at man kørte i bil på Strøget. Det gjorde man også i min barndom *gnækgnæk*

  @Peter Pedal: Tak – det er jo en klassiker. Og jeg tror, folk i Barcelona altid har været og altid vil være bedre klædt end københavnere.

 6. Åh, herligt med et stop weekend mix. Nu glemte vi jo godtnok, som de anglofiler vi ellers er, våbenstilstandsdagen her på bloggen.

  Du skal bare glæde dig til Tintin. Den er meget vellykket synes jeg

 7. Det vil jeg gøre, kære Gowings!

Skriv en kommentar