Kan I huske, hvordan det så ud før 15. september...?

UPDATE:

Hovsa, vi skal da også lige have ham her med...


Bare hvis I skulle have glemt det -

- og der er meget, meget mere, hvor det kommer fra...

Kategori: ,. Bookmark permalink.

16 Kommentarer til Kan I huske, hvordan det så ud før 15. september...?

 1. Hahahahaaaaa... utroligt så hurtigt man glemmer.. eller fortrænger.. ;-D

 2. Jeg tænker, det er rigtig vigtigt, at vi ikke glemmer dette, når historier om Henrik Sass, Carsten Hansen, Ole Sohn m.m. trækkes gennem mediernes vridemaskine.

 3. Ja Inge, det ene eller det andet. Pressen synes dog at være i stødet, nu hvor man ikke riskerer at blive lukket ude af det gode selskab. De sidste interviews jeg har hørt i DR har været direkte respektløse, - hvilket ikke er det samme som at være kritisk.

  Nina, hvis vi skulle gå hen og være ved at glemme det, så vil bloggen her gøre sit til, at det ikke sker - stol på det!

 4. Jeg er fuld af forståelse for, at det er et uudtømmeligt emne, du har bevæget dig ind i, kære Gowings, men ikke desto mindre savner jeg den ultimative løgnhals og folketingsvildleder Claus Hjort Frederiksens kontrafej i denne skurkologiske Hall of Shame ...

 5. Jeg er enig med Cummungs: CHF's billede mangler. Mest af alt savner jeg dog et billede af gulvtæppet - eller var det en tidligere regering? Det glider ud i ét for mig...

 6. Enig de herrer, og jeg sad netop og ledte efter et brugbart billede med CHJ. Det som jeg har valgt, siger meget om de sidste ti år synes jeg....

 7. Glæder mig til at se det billede. Her i familien nøjes vi med at sige "Uuuhhhh" og lade en kuldegysning gennemryste vore kroppe, når CHF, i gamle dage kaldet minister Frederiksen med skolelærerærefrygt i stemmen, tonede frem på skærmem.

 8. Det mest forstemmende ved billederne er tanken om, at danskerne holdt dem ved magten i ti år...

 9. Nina, man kunne netop også have valgt et med skolemesteren i fuld vigør, men jeg afstod til fordel for det valgte.

  Halvdelen af danskerne Capac, halvdelen...

  Cummings, GM læses fast herhjemme hver lørdag morgen. Så ved man, at man er mindst to...

 10. Jeg har ikke glemt de billeder, - men det er heller ikke dem alle, jeg har set før.

  Den bedste kommentar er din bemærkning om at det (kun) var halvdelen af danskerne, som gentagne gange stemte Fogh tilbage. Det er en god, trøstende bemærkning. Men det er også noget, man skal tage ad notam, fordi det viser jo at der er et skisma: Der er mange, mange gode danskere, som har problemer med 1) "de andre" 2) økonomisk forståelse 3) overholdelse af love, de ikke kan lide 4) social ansvarlighed.

 11. Donald, jeg ser det største problem i den 'graven' sig ned som oppositionen (læs: venstre) er igang med nu. Efter ti års ørkenvandring med flertalsdiktaturet VKO, må tiden være inde til, at få det samarbejdende demokrati tilbage. En linie der pt. koster den siddende regering mange kvaler, samtidig med at den tidligere regering tilsyneladende ikke har fået slikket sine sår og indstillet sig på, at der er lang tid til næste valg...

 12. Ja, sådan kan man godt se det.

  Hvem er ham der er kommet med som en Update øverst? (Undskyld hvis jeg ikke har fulgt ordentlig med i timen!)

 13. Jeg har et spørgsmål mere: Jeg kan se Sander og Penkowa, men jeg kan ikke se Bill Gates og den almindelige accept af, at Microsoft skal have monopol på software. Spørgsmålet er lidt kompliceret, men staten kunne ved at stille flere krav til M$ og sørge for at checke op på dem være kommet i retning af, at DK/EU havde et standardiseret dokumentformat (filformat, datarepræsentation, for dokumenter) som var brugbart over længere tid end nu hvor M$$ kan bruge ændring af MSWord som argument for ny HW/Ny systemer fra M$.

 14. Donald, hvis du ikke har hørt om det endnu kan jeg oplyse at det er vores tidligere skatteminister, senere undervisningsminister, Troels Lund Poulsen.

  Jeg ved ikke meget om de ting, Donald. Jeg har altid synes at det var okay, at der var nogen der tjente penge på de ting de lavede. I MS' tilfælde kan man så diskutere hvor rene linjer der har været - enig. Men er problemet stadig lige stort efter at MS har frigivet koden?

 15. Forsinket svar: MS har ikke frigivet brugbar kildekode, og et af problemerne er slet ikke adresseret, nemlig måden hvorpå man har "integreret" forskellige systemer.

  Der findes i øjeblikket ikke nogen klart brugbare alternativer - med mindre man går tilbage til det firma, der leverede dokumentations-system til F16 flyene til DOD for mange år siden.

  Men der findes viden om, *hvordan* alternativerne skal se ud. Og det er vores opgave at gøre opmærksom på det. (Vores skal i denne sammenhæng forstås som forskere, interessegrupper, administratorer og politikere).

  Men det er lidt ved siden af denne posting, som vistnok nu er forfrisket lidt :)

  Ja, nu forstår jeg hvorfor Troels Lund Poulsen er øverst på listen. Han er leveringsdygtig i de mest forfærdelige citater fra 2011.

  Gad vide hvorfor RSSF ikke brokker sig mere over alle de sager. Og hvorfor mon RSSF har så vanskeligt ved at forklare pressen om de kompromis'er det har været nødvendigt at indgå.

  Og endnu værre: Gad vide om RSSF ikke har tænkt sig at råde bod på misinformation af statsløse unge mennesker - verensflygtninge, som har levet og uddannet sig til at være danskere.

Skriv en kommentar