Weekend Mixture #2

Det lysner så småt. På mine landlige breddegrader er dagen nu tiltaget med 1 time og 55 minutter, men vigtigere: isen på de småveje, kommunens snerydningskøretøjer ikke vil vide af, er så godt som smeltet, og tanken om de spændstige cykelture i omegnen, der venter lige om hjørnet, afstedkom i dag et muntert drag om munden, som mine omgivelser har kommenteret fordelagtigt. Må jeg anbefale alle, der længes efter at give den gas på jernhesten, at lure Danny MacAskill et par tricks af.

Som man vil have bemærket, er siddefaciliteterne på Dannys cykel ikke noget at råbe hurra for. For dem, der foretrækker at cykle siddende, men stadig har et udtalt behov for at tiltrække sig opmærksomhed, kunne denne variant måske være en mulighed.

Cyklist eller bilist? Det behøver ikke være et enten-eller. Hvis du ikke har råd til en Porsche 911, hvorfor så ikke bare bygge en med pedalkraft selv?

Apropos miljøvenlige biler: for nylig bragte vores trofaste kommentator Peter Pedal high end-elbilen Tesla på bane. Her er Tesla Motors seneste frembringelse Model X Electric SUV, som man lover er på gaden inden 2013.

Til sidst den mindst effektive, men garanteret sjoveste måde at komme frem på.

God weekend.

Kategori: . Bookmark permalink.

19 Kommentarer til Weekend Mixture #2

 1. Det forekommer mig, at hr. MacAskill ikke har meget begreb om at køre på cykel. Han kunne lære meget af den midaldrende herre, der cykler sidelæns!

 2. @Torben B.: Sådan kan man godt se på det. På den anden side synes jeg, det aftvinger en vis respekt at være i stand til at ophæve naturlovene, som MacAskill gør :-)

 3. Verden havde nok set kvindelige cyklister noget tidligere, hvis "sidelæns-cyklen" var kommet samtidig med væltepeteren :)

 4. Det er da en helt ny måde at se Skotland på! Selv om jeg synes, at MacAskill er ret sej, så vil jeg hellere være den, der sidder i autocamperen... :-)

 5. Hvor er det blæret at beherske cykling på MacAskill's niveau.. imponerende :-) Jeg sætter mig nu ved siden af Mia i autocamperen.

 6. fantastiske fritidssysler!
  og hvor er der hyggeligt herinde i autocamperen ved siden af Mia og Inge:)

 7. Imponerende.
  Er der plads til en mere i autocamperen?

 8. okkeja, Ellen.

  d'herrer:
  Mia, Inge, Ellen og Regitze sidder på førersædet.
  det må da komme som lidt af en overraskelse.

 9. @Gowings: Jeg tror, der må være basis for et Kvinfo-projekt!

 10. Tak for interessen Mia, Inge, Regitze og Ellen. Er der virkelig ingen af de damer, der har mod på en tur i Roll Golfen?

 11. Peter Pedal

  Jeg synes Danny MacAskill sætter sit liv og sin førlighed lidt for meget på spil.

  Han skulle gå til cykolog.

 12. Jeg tager gerne med Cummings på en spændstig cykeltur, hvis han vil have selskab - dog ikke i Skotland, men i vores smukke Nordsjælland. Inden da må jeg hellere lure Danny MacAskill et par tricks af ...

 13. @Peter Pedal: Han vælger nok at cykle derhen ...

 14. @Madame: Pas på, jeg ikke tager Dem på ordet, frue!

 15. 'Cykolog' - ohh, den var god. Du har næsten fortjent en plads på forsædet i autocamperen for den :-)

 16. Peter Pedal

  Bilisterne på denne blog synes nok også, at nogle af cyklisterne i gadebilledet burde kaldes 'psykolister'.

 17. Hvis der slet ikke er nogen, der vil ha' Tesla'en, så napper jeg den....

 18. @Gowings: Mon der findes en Haynes-manual til Teslaen? Måske kan man klare sig med et par sikringer i inderlommen?

Skriv en kommentar