På med ja-hatten...

Der er meget at være i dårligt humør over: Lars Løkkes manglende mådehold og efterfølgende fedten det hele ind i spin der udstiller pressen. Bjarne Corydon der tænker som en departementschef og ikke kan forstå, at partiet, der har sat ham på kassen, har valgt bogstavet A, når nu liberal starter med L. Valgplakater med gennemsnitsdanske portrætter der suser igennem luften som guillotiner på afveje. Hundeejere der ikke bekvemmer sig til at tage med, hvad der retteligt er deres. Regnvejr. November.


Men, vi kan også glæde os over: at pressen bider sig fast og demonstrerer, at det ikke er lykkedes at lukke kæften på dem, der mente, at Løkke var ude på et skråplan - i store sko til 2000 kr. At flere og flere fra liste A får det sværere og sværere med at Bjarne er til L. At der, selvom der desværre findes mange flere lande, der ikke har problemet med grimme valgplakater, er mange lande, der har. At valgplakater er synonyme med folk, der tager demokratiet alvorligt. Symbolet på en demokratifest - også for dem der ikke synes, der skal være noget valg. Det er da storladent. Hvad hundeejerne angår, så kan vi håbe, at vi får et glimt af dem en dag - så vi med Clausensk og Hausgaardsk raffinement kan returnere det efterladte i en antændt papirspose til lyden af ringeklokke. Regnvejr. Jeg har altid godt kunnet lide regnvejr. Og efter november hvad kommer så? - Rigtigt! Så kommer december. Og den er, hvad man gør den til. Jeg elsker december.

Kategori: ,. Bookmark permalink.

12 Kommentarer til På med ja-hatten...

 1. Strengt taget må vi spørge Cummings, Eric.

 2. Peter Pedal

  Borsalino eller ej; Det er herligt at se hvordan plasmakoncentrationen af de stærke antidepressiva stiger efterhånden som teksten skrider frem.

 3. Eric, jeg kan oplyse, at der er tale om en ægte Christy's

 4. Gowings, er det dig, der har opsat valgplakater?

 5. Peter Pedal

  Hvad er forskellen på jahatte og http://politiken.dk/debat/ECE1703848/positive-tanker-er-en-ny-form-for-mental-racisme/

  ?

  Måske skal man snarere skelne mellem jahat og jihad?

 6. Hvem ved, kære Cummings? Men den fortjener ihvertfald stor udbredelse.

  Nej, det kunne aldrig falde os ind, Peter Pedal. Der er snarere tale om, at nogen gange synes selv Jeronimusserne i os, at det kan blive for sort her i november...

 7. Lige nu diskuterer Wilhjelm, Palle Simonsen og Jytte Andersen om Thorning lyver eller er vildledt, når hun siger at der ikke sker aflytning i DK uden dommerkendelse ... Uha.
  Desværre kan jeg ikke lige komme på forhistorien med Corydon og bogstav L.

 8. Donald, der er ikke noget med liste L. Det er bare Corydon der synes at man skal efterlade rum til at snyde på vægten og derfor ikke vil høre tale om kædeansvar.

 9. Peter Pedal

  Klokken er nu 15.02, himlen er mørk, og det regner katte og hunde udenfor.

  Man skal være gal som en hattemager for at bryde sig om det vejr.

 10. Hver ting til sin tid Peter Pedal. Se nu lidt lyst på det. Du er indenfor og ikke udenfor f. eks....

Skriv en kommentar