Da fru major Tom faldt ned på jorden

Det nye årtusind har fået sin 'Major Tom' og sin rumrejse. Filmen 'Gravity' sætter aftryk i form af sin minimalistiske rolleliste, perfekt afstemte spilletid og sine uudtalte eksistentielle spørgsmål. Se den i 3D; det gjorde deres anmelder og det må gøre en forskel. Og du glemmer hurtigt, at du, hvis du bærer briller som Gowings gør, formentlig ligner en kraftidiot der i mørket med to sæt briller på næsen.Its all inside your head - hermed anbefalet.

Kategori: ,. Bookmark permalink.

4 Kommentarer til Da fru major Tom faldt ned på jorden

 1. You Tube har lagt en stopklods for denne video. Jeg gætter det gælder for folk som bruger Firefox eller lignende, fordi man jo kan downloade, hvis man er interesseret i at se den mange gange. YT og rettigheder er et meget interessant emne.
  Jeg kender ikke nok til David Bowie, men alene sætningen "it's all inside your head" skaber nysgerrighed. Normalt prøver man jo sådan set at se ting, der er udenfor hovedet :)

 2. Donald, jeg bruger selv Firefox og det er EMI Music der har lagt videoen ud....

  'It's all inside your head' står for min regning og giver mest mening når man HAR set Gravity :)

 3. Peter Pedal

  Jeg var også meget glad for 'Gravity', selvom stor dramatik, pauker og piber ikke ellers er noget for mig.

  Jeg kan i øvrigt anbefale 'Solaris' i den nye version af Steven Soderbergh - og hvis man har god tid (ca. tre timer), så er den gamle version af Tarkovskij også interessant i et...aehm...meditativt perspektiv.

 4. Måske var jeg absenteret, men jeg husker ikke nogen Stars and Stripes vejende i i vinden i 'Gravity'. Derudover er jeg meget begejstret for åbningsscenen - helt genialt.

Skriv en kommentar