Låge nr. 21: Et sidste råd på falderebet

I skrivende stund er der ikke en sjæl, der har kommenteret det forrige indlæg, hvor Gowings foregreb begivenhedernes gang ved at omtale Jordens undergang en dag for tidligt. Jeg tolker det sådan, at den del af Jorden, hvor vores kommentatorer befinder/befandt sig, allerede er gået under, og at Jordens undergang altså må være en gradvist fremadskridende proces, eftersom jeg stadig er i stand til at sidde her og og holde liv i Mænd af betydnings julekalender.

Jeg gør mig dog ingen forhåbning om at opleve juleaften, og mit sidste råd til eventuelle overlevende, der ikke ved, hvad de skal stille op, når det går op for dem, at deres fjernsyn ikke længere virker, er derfor: Ring til Selandia Radio, men sørg for at gøre det i åbningstiden:

Kategori: . Bookmark permalink.

6 Kommentarer til Låge nr. 21: Et sidste råd på falderebet

 1. Det bliver spændende hvilken vej jorden forsvinder.. op eller ned.. :-)

 2. Inge, jeg har ladet mig fortælle, at inde på Christiansborg går de og diskuterer, om det bliver til højre eller venstre ...

 3. Nu har jeg travlt med at komme afsted og købe gaver, eftersom jorden jo ikke gik under ...

  Men billedet får alligevel én til at tænke, at verden, som den var i barndomsårene, er forsvundet. Men den verden var også en erstatning for den barneverden, de voksne anno 1950 havde oplevet, og før det var der en anden slags gader og byer og så videre.

  Men det er somme tider svært at fatte, at ting som en kniv eller et marmeladeglas er en slags høyteknologisk opfindelse.

 4. Pas nu på, hvad du siger, Donald. Dagen er ikke omme endnu ...

 5. Peter Pedal

  Kvinder og teknik skaber mere panik.

  Mænd og teknik skaber atomkrig.

 6. Panik bør undgås for enhver pris.

Skriv en kommentar