Låge nr. 18: Hjerter klippet med en saks, af den fingernemme slags ...

I nøden skal man kende sine venner. Cummings gjorde igår rede, for hvordan han står overfor at skulle dekorere juletræet i år. Og efter et antal års pause kan kassen med juletræspynt godt være lidt slunken. Altså må der nyt til, og her er det at dagens låge kommer ind. Første forslag til anskaffelse er denne bog fra Nationalmuseets museumsbutik, som vi her i familien har haft meget glæde af.


Næste forslag er noget mere radikalt og er en nørdet matematisk algoritme til at indflette tekst i julehjertet, sådan som vist her:


Ingen tvivl om at et juletræ med hjerter af en slags som de sidste vil tage kegler i juledagene. I andre må selvfølgelig også gerne være med.

Kategori: . Bookmark permalink.

5 Kommentarer til Låge nr. 18: Hjerter klippet med en saks, af den fingernemme slags ...

  1. Du og Cummings må mødes og flette jeres julehjerter sammen.. :-)

  2. Inge, med lidt held kan vi nå at blive færdige til næste jul ...

  3. Inge og Cummings, vi når det hele er jeg sikker på.

  4. Det er smukt med selv-flettede hjerter, men mindre kan også gøre det. Måske er det "købeting", men de smukke glaskugler (af plastic), som ikke let går i stykker, synes jeg er meget smukke :)

  5. Glaskugler og fugle hører helt klart med, Donald. Og rigtigt, at de er af plastic ændrer ikke ved glæden og kunne måske ovenikøbet være en fordel for Cummings i år, med katte og det hele rendende rundt om træet :)

Skriv en kommentar