Låge nr. 16: Teater genvordigheder

Vi skulle have været i teateret igår, men forestillingen var aflyst på grund af sygdom. Det var ligesom at få lørdag eftermiddag foræret. Vi kommer jo ind og se forestillingen en anden dag. På vejen hjem erindrede vi hinanden om en anderledes dramatisk teater vinter-oplevelse.


Fru Gowings og jeg havde overtalt hinanden til at gå i teateret en hverdags aften. Skæbnen ville, at selvsamme aften faldt der 25-30 centimeter sne, hvorfor vi begge var stærkt forsinket ved ankomsten til hjemmet fra arbejde. Efter at have overdraget næste generation til den 'forrige', ilede vi, som man nu iler i snevejrs trafik i en lille bil, til teateret, som heldigvis ikke lå mere end 20-30 minutter væk. Teaterforestillingen var gået igang, selvom man havde udsat starten en halv time - og vi som ellers troede, at vi kom lige til tiden. Vi måtte klage vores nød til den søde billetkontrollør, og forklare at den person som havde vores billetter ganske givet sad inde i salen, og hvordan kunne vi få fat i billetterne nu...

Kontrolløren foreslog venligt, at vi gik ind alligevel, og jeg sagde, at så ville vi komme med billetterne i pausen. Først slog det os, at handlingen i stykket ikke var som vi havde regnet med. I tillæg kunne jeg i pausen konstatere, at forestillingen var skrevet af Adam Price og ikke Ole Bornedal, samt at vores teaterven ihvertfald ikke var ankommet endnu. Faktisk gik det langsomt op for os, at vi var det forkerte sted; det forkerte teater, den forkerte forestilling. Jeg foreslog fru Gowings diskret at forlade etablissementet, men det var udelukket: "forestillingen er udemærket og nu er vi endelig kommet i teateret".

Så vi så resten af forestillingen færdig og konstaterede, at vi på grund af vejret aldrig ville være nået frem til den 'rigtige' forestilling. På en måde kan man sige, at vi havde betalt, bare til en anden forestilling - I husker nok ARTE - men det var nok aldrig gået at bytte teater en varm sommerdag.

Kategori: . Bookmark permalink.

7 Kommentarer til Låge nr. 16: Teater genvordigheder

  1. En ægte teater overraskelse.. :-)

  2. Og lidt flovt, Inge. Hvis det ikke lige havde været for omstændighederne...

  3. Man kan hurtigt komme galt afsted. Det var lidt ligesom mig, der kom ind som ubudt gæst på Gisselfeldts julemarked. Nej, det var faktisk værre med mig; jeg havde dog SLET ikke betalt... ;-)

  4. ja, Mia. Men du undlod dog at tage et gratis juletræ med :)

  5. Se, det var en rigtig julehistorie! Keep 'em coming, som de unge siger.

  6. Fru Gowings er sej. Jeg ville ikke have haft nerver til at se forestillingen til slut. Tænk, hvis man var blevet prikket på skulderen af billetkontrolløren under forestillingen :-)

  7. Det er hun, Lone. Og det kan, sagt imellem os to, være lidt svært at leve op til nogen gange :)

Skriv en kommentar