Kan du koge en kedel vand...?Kategori: ,. Bookmark permalink.

7 Kommentarer til Kan du koge en kedel vand...?

 1. Vi har meget at takke internettet for.

 2. Eric, hele tiden bliver vi oplyst. Alt er kun et klik væk.

 3. Puha, det var med bævende hjerte og rystende hænder, at jeg ḱliḱḱede på linḱet. Tænḱ nu hvis jeg ville finde ud af, at jeg gør noget helt forḱert, når jeg ḱoger vand! Heldigvis viste det sig, at jeg følger proceduren til punḱt og priḱḱe. Således beroliget vil jeg nu fortsætte søndagen i god ro og orden.

 4. Peter Pedal

  I den obligatoriske hjemkundskabsundervisning i folkeskolen har jeg set en velbegavet klassekammerat stikke hænderne i en gryde med varmt vand for at vende kartoflerne.

  Han gjorde bare, hvad folk sagde, at han skulle gøre.

  Heldigvis var vandet ikke kogende, så han blev ikke forbrændt.

  ..

  For ti minutter siden ville jeg rengøre en gryde, som jeg lavede mad i i går aftes. Jeg forsøgte at iføre mig vinylhandskerne fra SuperBrugsen, men det viste sig at være mig umuligt.

  Måske er de fremstillet i Asien - til asiatiske pige-hænder.

 5. Nina, er det ikke dejligt at blive bekræftet i, at det man gør er rigtigt nok?

  Peter Pedal, i gamle dage var gummihandsker forsynet med en størrelses inddeling a'la: S, M, L, XL. En gryde eller pande der er 'brændt på' bør ikke vaskes ren men koges af. Hvordan man gør det (i princippet) fremgår af linket foroven.

  Din kammerat var så velbegavet at han ikke behøvede ovenstående vejledning. Han vidste godt, hvordan vand der koger ser ud. Da jeg var i lære i sin tid, sagde min vejleder:"hvis du ikke kan holde på en kolbe, der er halvfjerds grader varm, så bliver du aldrig kemiker". Det gav en del brandvabler...

 6. Peter Pedal

  -> Gowings: Jeg tror min klassekammerat havde fået indtryk af, at hvis han ikke kunne holde på en kartoffel, der var 70 grader varm, så blev han aldrig komiker.

 7. - Isåfald må verden have stået åben for ham fra den selvsamme dag.

Skriv en kommentar