All good things must come to an end...

"Why should I not publish my diary? I have often seen reminiscences of people I have never even heard of, and I fail to see - because I do not happen to be a ’Somebody’ - why my diary should not be interesting. My only regret is that I did not commence it when I was a youth."

- Charles Pooter


Som antydet i forrige indlæg er det nu tid for redaktionen bag "Mænd af Betydning" at lægge pennen og give sig fremtiden i vold. Det har været en fornøjelse. Både at følge jer og at blive fulgt her på bloggen. Det at skrive på en blog har været sjovt og lærerigt, men i særdeleshed har det at være to om den samme blog været en god oplevelse. Det kan stærkt anbefales.


Som mange af jer derude har fundet ud af - og fundet en løsning på - så kræver en blog en uudtømmelig kilde til inspiration. Formatet for nærværende blog har en indbygget fare, nemlig den at bloggen ender med at gentage sig selv. Så nu stopper vi inden det når dertil. Skulle inspirationen eller ånden komme over os senere, så lur os, om vi ikke finder en måde at komme igen på. Men indtil da, tak for et helt år i jeres selskab.

Cummings & Gowings


. Bookmark permalink.

16 Kommentarer til All good things must come to an end...

 1. Jamen så siger jeg mange tak for et interessant 2011 i de herrers selskab - og håber at året 2012 vil bringe inspiration til fremtidige excesser.
  Hatten af for rigtige Mænd af betydning!

 2. Jamen, sådan må det vel så være...Jeg håber, I lader døren stå åben her og giver en lille lyd fra jer, hvis inspirationen skulle komme over jer igen, og I evt. dukker op andetsteds. Indtil forhåbentlig da, ha' det rigtig godt, I to!

 3. Det synes jeg er lidt ØV.. men det er jo jer der bestemmer her.. :-) Tak for mange gode, sjove og interessante indlæg, det har været en fornøjelse at læse med.

 4. Sikke triste nyheder! Jeg vil savne jeres påfund :-)

 5. I vil være stærkt savnede! Det har været en fornøjelse at læse to så civiliserede personers betragtninger - og jeg håber, at der bliver mulighed for det igen en anden gang. Verden trænger til civiliserede personer! :-)

 6. Peter Pedal

  Det går simpelthen ikke, så vi må få jer til at ombestemme jer.

  Hvad reagerer I bedst på? Straf eller belønning?

  I har f. eks. nogle nydelige biler, som jeg ved, at I holder meget af. Der skulle nødigt ske noget med dem.

  Omvendt kan jeg heller ikke afvise, at I vil komme til at nyde endnu mere anerkendelse i 2012, hvis I fortsætter med at blogge. Og de kloge siger jo, at anerkendelse er en stærk drivkraft i det moderne menneske.

 7. Aw man...endelig nogle stødere i blogland og så skrider i bare. :)

  God vind fremover!

 8. æv!
  jeg kommer til at savne jer og håber, I popper op her og der.

  tak for et vidunderligt år med grin og klump i halsen.

 9. Anonym

  OK,- hvis det skal være på den måten. Men jeg gidder altså ikke kikke inn her annenhver dag, for å se om dere har ombestemt dere. Skulle dere finne ut at dere vil fortsette her eller et annet sted, sammen eller alene, - så ville jeg bli glad om jeg fikk beskjed. Jeg liker nemlig d'herrers skriblerier overmåte godt. Dere vet hvor dere finner meg.

 10. Peter Pedal

  Og lad mig gentage: Hvad med vores behov?

  mvh

  Læserne

 11. Anonym

  - og hva med å opprette to egne blogger? Da slapp dere gå og vente på hverandre, - og vi ville få enda mer å lese.

  God idé, Hege, - god idé!

 12. Jeg håber, at I i den selvvalgte tavshed vil nyde jeres gin & tonic, når I iført tropehatte mod den brændende sol sidder på verandaen og skuer ud over savannen og (lejlighedsvis) det kuperede Wales.

  Efter jeres korte blogliv følger mine bedste ønsker om et godt otium. Man kan jo kun håbe på many happy returns.

  Kondolerer.

 13. Tak for gode input igennem tiden :)


  Hilsen

  Bo
  iphone reparation
  http://iphonereparationer.dk/

Skriv en kommentar