Den der graver en grav...

-Nåh, men så kan det være, at det endelig kan komme til at handle om politik. Man må tro at Søren Pind og de andre moralske fyrtårne fra oppositionen lige tager en time-out...


Ja, jeg er ked af at skulle nævne det, og så i denne søde juletid, men kan du heller ikke sige dig helt fri for tanken om, at Troels havde siddet som minister endnu; hvis Ekstra Bladet havde set snittet til det, og det efterfølgende havde været op til Pia at få sagen belyst nærmere?

Kategori: ,. Bookmark permalink.

18 Kommentarer til Den der graver en grav...

 1. Pia hvem?

  (vi har en pragtfuld blogger, der kalder sig uden relevans. undertegnede fortjener fremover at blive betitlet uden kommentar).

 2. regitze: Uden Relevans var gået tabt fra hjernevindingerne. Tak for reminder!

  Arh, Cummings. Så kom Roald altså først :)

 3. Der er ting der ikke kan siges for ofte :-)

 4. Who what where? Hvad har jeg nu begået?

 5. Nej. Altså sige mig fri for tanken, og nu har Trolex taget timeout. Okay, integrationsministeriet er nådigt nedlagt, men der er også proteiner i Hjortens lovovertrædelser, som fortjener undersøgelse.

  Hjortens magt- og embedsmisbrug som beskæftigelsesminister er veldokumenteret, men stadig ustraffet fordi DF holdt hånden over ham.

  Det havde (menneskeligt) langt større konsekvenser end lækagen af en skattesag, men var ikke så saftigt for pressen, fordi det bare gik ud over nogle fattigrøve.

  I dag spekuleres der om, hvorvidt Trolex fiflede. Man ved positivt, at CHF brød ministeransvarlighedsloven m.fl.

 6. Cummings, det er rigtigt...

  Uden Relevans, jeg var bare kommet bort fra dit skriveri, men jeg er tilbage igen.

  Eric, du har helt ret. desværre tror jeg, at forskellen på følgerne af de forbrydelser CHF har- og TLP har, eller sandsynligvis har, begået, ligger i timingen for deres afsløring. Før den 15. september var Pia enerådende dommer i stolelegen. Tror fanden at Lars Barfoed var så bitter på hende...

 7. Hjorthen er uden tvivl en af de heldigste mænd på planeten, det blev bevist at han havde løjet, snydt og bestilt falske rapporter.

  Jeg tror at Trolex har kørt solo her i starten, men selvfølgelig er Løkke blevet informeret løbende om processen, da det måske kunne blive en sag, bare ikke via møder, men via andre kanaler.

 8. Ja Uden Relevans, Hjorthens forbrydelser ligger for langt tilbage til at de bliver taget op nu - det ville ikke være politisk opportunt, som man siger.

  Det er selvfølgelig svært at vide, hvordan det hele er blevet skubbet igang, men en ting er sikker - det er usandsynligt at Troels Lund Poulsen og Lars Løkke ikke på et tidspunkt har vidst noget...

 9. Kan I så huske, der var en minister, der hed Sander - Helge Sander? Og han kaldte sig videnskabsminister - selv om han ikke vidste en bønne om videnskab, men kun om fakturaer. Og han var involveret med en ung eliteforskende dame med rundsave på brysterne, Penkowa. Og den sag er slet ikke fortalt færdig endnu. Og så var der... Jo, det kan sagtens være, at Trolex skal bruge sin fritid til at grave en massegrav. Så ville tiden da gå med noget fornuftigt.

 10. @capac: Jeg er vidende om, at Gowings har en plakat med Helge Sanders kontrafej med samt et legendarisk citat hængende på sit kontor. Hvad er det nu, der står, Gowings?

 11. @Cummings: Det er godt, at nogle sørger for ikke at glemme, hvad vi har været udsat for i ti år...

 12. Magisterbladets forside, 27/3 2009:

  "Fri forskning er vigtig. Det betyder eksempelvis, at vi i dag kan se en god fodboldkamp fra Brasilien, samtidig med at den spilles"

  Helge Sander

 13. Tak, Gowings. Du må aldrig tage den plakat ned :-)

 14. Det svimler. Jeg tænker, "Eric rammer det væsentligste" og bagefter hører jeg stemmer: "Ja, det ville være godt for valget, hvis du kunne grave lidt mere i den, Troels, du er go' - du gør bare det nødvendige, ikke?"

  Og en stemme inde i Trolex' hovede siger "nå han vil have at jeg presser citronen, det er jo politisk at dem i Københavns rodekontor siger at hun ikke skal betale skat, det kan da ikke være meningen! Jeg må hellere skubbe lidt til dem så kan vi pudse glorien bagefter."

  En anden lille stemme siger til ham "Det er vist egentlig groft uansvarligt, Trolex, en minister må da ikke blande sig i personsager, vel?"

  Trolex siger "OK boss, jeg gør jo bare mit arbejde."

 15. Kommasætning overlades til læseren ;-)

 16. Man ser det for sig, Donald. Med eller uden komma'er.

 17. @Donald: Lige som nazibødlerne...

Skriv en kommentar