Nat med kulturen

Nej, det er ikke ovre, der er masser af kultur tilbage. Fredag aften skal vi på den igen: bolcher hos Søemod, ad de stearinlys oplyste stier i Botanisk Have, på skattejagt i Trinitatis Kirke - listen er uendelig. Byen er fyldt til renden med kulturnatsdeltagere som på en højlys sommerlørdag midt i sæsonen. Et tilbagevendende hit for alle aldersgrupper. Hvis du er i nærheden af din hovedstad på fredag så skynd dig at købe et kulturpas, der for den ringe sum af 90 kr dækker transport og entre til alt på denne festlige aften.

Kategori: ,. Bookmark permalink.

8 Kommentarer til Nat med kulturen

 1. højlys sommerlørdag?

  Det lyder ellers som en god måde at komme rundt og opleve København, der jo har mange charmerende sider, især kanalerne og vandet, hvis jeg skulle sige noget.

  Jeg kan ikke glemme det chok jeg fik, da jeg for et par år siden kiggede ud fra Langebro og opdagede hvor mange nye drivhuse eller glashuse, der er bygget langs havnefronten. Som sikkerhedsexpert kan jeg heller ikke lade være med at tænke "Har de nu husket at pilotere ordentligt?"

  Jeg har én kulturnat gået op og ned ad Strøget og set på E. Munck tegninger og andre interessante ting. Men det var faktisk mest en danse forestilling i kulturhus ved Nansensgade, som jeg husker, "Flamenco" med begejstring :)

 2. Jeg synes det var lidt sjovere end lys højsommerlørdag - når det nu er natten vi sammenligner med, men den falder måske lidt igennem - og så er det jo ikke så sjovt :)

 3. Peter Pedal

  Jeg tog ind på Nationalmuseet for at tage en lur. Men de var ikke så glade for, at jeg stjal deres blæseinstrumenter, så jeg tog hjem og fik en powernap i stedet.

 4. :)

  Vi havde en sjov aften med besøg hos forbrugerrådet, Suhr Husholdningsskole og Trinitatis Kirke med kor.

 5. Peter Pedal

  What? 'Sjov aften' og 'besøg hos Forbrugerrådet' i samme sætning?

  Nåh...I havde måske sjov med hjemmefra. Det havde jeg ikke lige tænkt på.

 6. Peter Pedal, det er ligesom om at forventningerne er anderledes, når alting er anderledes - hvad skal jeg sige...

 7. Gowings.. jeg elsker din højlyse sommerlørdag, forbrugerrådet, Suhr Husholdningsskole og Trinitatis Kirke med kor. for ikke at nævne din ovenstående kommentar.

  min sidste K-nattur gik til Botanisk have (kæft for mange mennesker) og H.C. Ørsteds gigantiske, smukke dieselmotor fra 1932. den spillede den vildeste koncert, da de små kedeldragtmænd fik den igang, og kan sikkert også anbefales kl 11 en søndag formiddag (http://www.dieselhouse.dk)
  og nu sidder jeg næsten og ærgrer mig lidt over, at jeg ikke tog ind og fik en sludder med forbrugerrådet. når man nu ku. og Trinitatis med kor.. så kan man kun gå happy hjem igen.

 8. Regitze, det er et godt koncept.

Skriv en kommentar