Store hvededags aften

Uanset hvad man mener om Struensee, så er hveder en god ting. Fru Gowings har bagt...


(Og så siger de lærde ovenikøbet, at det ikke har noget med ham Struensee at gøre, alligevel)

Kategori: ,. Bookmark permalink.

4 Kommentarer til Store hvededags aften

  1. Uhmmm ... var det Struensee's fortjeneste at vi fik Store Bededag i stedet for alle de små? Uha, dengang var det faktisk for at forlænge arbejdstiden, eftersom det var vigtigt at der var meget arbejdskraft for de rige godsejere i hele forårs- og sommerperioden.

    Iflg. dit link til da.wikipedia, afskaffede Struensee alle de rare helligdage som jeg savner: Helligtrekongersdag, 3. Juledag, kyndelmisse, Skt. Hans' dag, Mortensdag og Mikkelsdag.

  2. De ser ualmindelig lækre ud, og størrelsen ser ud, som om den passer til store bededag. Personligt ville jeg dog være villig til at gå lidt ned i hvedestørrelse mod at få de gamle helligdage tilbage. Hyggpigheden af hvedeindtagelsen skulle dog naturligvis øges tilsvarende.

  3. Det ser vel nok lækkert ud! Vi var ude til middag og har glemt at vi skulle spise varme hveder i går. Mon det går an i dag?

  4. Rigtigt Donald, men Store Bededag har han altså ikke på samvittigheden (i form af sammenlagte helligdage). Det faktum ville dog næppe have reddet ham fra hjul og stejle...

    Cummings, - top!

    Madame, det må være helt iorden. Såvidt jeg har forstået skulle hvedeknopperne netop gøre det ud for brød i helligdagene her, så bageren også kunne helligholde Store Bededag.

Skriv en kommentar