Lykken er ...

At tro at hele bundkarret skal af: både kompressor, generator og bundkar. For så at finde ud af, at det bare pisser ud med olie fra olietryk-kontakten - en lille kobberskive der skal byttes ud og som din bedste ven har et større lager af. Så blev det fredag...

God weekend

Gowings

Kategori: ,. Bookmark permalink.

5 Kommentarer til Lykken er ...

 1. Lykken kan også være at stå tidligt op en tirsdag morgen for at tilslutte en NAD 375BEE effektforstærker til sine nyerhvervede B&W CM5 S2-højttalere.

  Aldrig har jeg hørt så god lyd før - og jeg som gik og troede, at der ikke skete så meget på højttalerfronten. Jeg var egentlig godt tilfreds med mine andre højttalere fra B&W.

  Det var ikke mindst saliggørende, fordi du, kære Gowings, var medvirkende til, at jeg blev stor fan af Bowers & Wilkins.

  Jeg siger med en omskrivning af et reklameslogan fra et byggemarked: Det skal nørdes væk!

 2. Det er glæden ved de små ting i tilværelsen, Peter Pedal :)

 3. Iøvrigt, vinterens konstruktionsprojekt på HiFi siden vil være inspireret af Ohm/Walsh. Tjek det ud på nettet. Der er en del nørderi omkring det koncept (rundstrålende)...

 4. Tak, Gowings.

  Jeg ved godt, at traditionelle højttalere er udtryk for snæversyn.

  Mit næste projekt bliver rumkorrektion med målemikrofon og et tryk på en knap på en Denon-forstærker. Jeg vil prøve at udfordre min svaghed for britisk lyd ved at tvinge mig selv til noget japansk og noget EQ, hvilket er lidt fremmed for mig, der ellers sværger til Rotel og NAD.

Skriv en kommentar