Nårh, I troede lige...

- at vi ikke skulle ha' noget indlæg i januar? Men det skal vi!Hvis man vil flyve, må man betale det, det koster. Gi' den gas LO og 3F og hvem der ellers måtte komme på banen. Ryanair: meet the Danish 'aftalesystem'!

Deleøkonomi, yes. Uber, nej tak. Vi afventer den første ulykke i en Uber-bil, hvor chaufføren har ansvaret, men passageren ikke er dækket af nogen forsikring.

Vi er ikke Charlie, for det er vi slet ikke modige nok til. Men vi siger: "ja tak" til satire og gøren grin med alle magtfuldkomne autoriteter.

Vi har sagt det før. Hvad er forskellen på Tyskland i trediverne og Kina nu? Og hvad er forskellen på benovelsen idag og dengang?

Kan det være rigtigt, at det er grækerne, der skal vise os vejen ud af tidens udemokratiske, teknokratiske svøbe betegnet 'nødvendighedens politik'? Hvad siger du, Bjarne?

Var der mere? Det var der sikkert...

God weekend!

Kategori: ,. Bookmark permalink.

6 Kommentarer til Nårh, I troede lige...

 1. I nåede det lige!

  Er det bare mig - men er det ikke som om, at der faktisk ikke kun drypper malurt i bægeret lige nu?

  Man er en lille smule opløftet.

  Jeg har moret mig over denne her, hvor der høres grin med Pegida- bevægelsens nye leder Kathrin, som har fået tilnavnet Blondi ( efter Hitlers højt elskede schäferhund)

  https://m.youtube.com/watch?v=5Zv-cN9-ea4

 2. Ja, det var der sikkert, men i lige måde.

 3. Mænd af betydning i det politiske hjørne. Det er lovende takter for 2015... Keep on.

 4. - Og så læste jeg i avisen forleden dag, at OECD har udtalt at ulighed er en forhindring for vækst. Altså, hvem skal man snart tro på?

  Rimelig sikkert, Eric.

  Vi holder linien i 2015, Capac.

 5. Godt at du fik skrevet denne effektive opsummering af Januar.
  Jeg vil dog gøre opmærksom på at ved at brokke sig henleder man opmærksomheden på de ting, man taler om, og at al omtale er bedre end ingen omtale.

  Derfor burde man måske omtale fx. DNCO's planer om genrejsning, som der er kommet lidt skub i.

  Men det vigtigste er at blive opmærksom på arbejdsmiljø og fagforeninger, vi har i DK, at det er under pres og at det ikke er for sent at gøre noget. En af de eneste rollemodeller lige nu er Dennis Knudsen, så vidt jeg kan se.

 6. Donald, næste gang må vi se om vi ikke kan komme med et lidt mere opløftende indlæg. Nå man kigger ned over siden, ser det godt nok lidt knottent ud.

  Problmatikken omkring DNCO, jeg går ud fra at du hentyder til DRs underholdningsorkester, er ikke entydig. Hvis politikerne dikterer nedskæringer og institutionerne så svarer ved f.eks. at skære et orkester væk istedet for som sædvanlig at smøre nedskæringen tyndt ud over det hele (grønthøsteren), så må jeg indrømme at det passer mig fint, at man fra politisk hold må erkende, at omlægninger af licensen har konsekvenser. Alt for ofte bevirker grønthøsteren, at medarbejderne bare må løbe hurtigere og at vi derfor ikke rigtig opdager, at der er skåret i midlerne. Hvilket igen bestyrker politikerne i, at man kan skrue en tand mere næste gang.

Skriv en kommentar