Ka' vi så få et lille smil...?


- Jeg mener helt ærligt! Først er der understøttelse i to år og så bliver du så bedt om at realisere din formue, f. eks. sælge dit hus og bruge af din opsparing. Din familie må træde til og I må spænde livremmen ind. Finde en lejelejlighed. Frem med cyklerne - det er så sundt. Jeg cykler selv. Helt ærligt er det så strengt? (- Der er jo altid arbejde til dem, der vil arbejde -). Så sig mig helt ærligt: er der et problem?
- Ja.

Kategori: ,. Bookmark permalink.

9 Kommentarer til Ka' vi så få et lille smil...?

 1. Jeg har forstået at S-SF holdt krisemøde efter at Vestager trådte frem med en bemærkning om at der ikke var nogen idé i at restaurere arbejdsløshedsdagpengeloven (altså forlænge dagpenge-perioden).

  Det medførte, at M.Frederiksen fik til opgave at samle et panel vedrørende hjælp til arbejdssøgende. Det var svært at skjule at ultimativt var idéen at lønniveau'et vil blive lavere og lønpresset vil forsvinde. Det er sådan set i orden, at man ikke tjener helt så meget, hvis bare regeringerne tidligere havde forhindret, at priserne for et anstændigt sted at bo ikke var røget op og havde fyldt spekulanternes tegnebøger.

  Den større økonomiske sammenhæng er nok godt skjult for de fleste, og, frygter jeg, Vestager har ikke læst sin historie og sin nationaløkonomi, og slet ikke Keynes.

 2. Et sort/hvidt billede af fru Vestager; men sådan er det jo.

 3. Ja som arbejdsløs er der helt sikkert rigtig meget at smile af..

 4. Donald, de af os der troede på en forandring i sin tid - hvor lille den end måtte blive - må indse at fru Vestager udgør et stadigt større problem.

  Ja, symbolikken er til at få øje på Eric. (Selvom den ikke lige var planlagt og egentlig skyldes bloggens æstetiske 'regelsæt' som jeg forsøger at overholde).

  Ja, Inge, 'smil til verden' er det råd man synes at få...

 5. Det kan godt være, at Vestager har en cykel og bruger den. Men hun har også en hundedyr hybridbil, en ministerløn, en ministerpension og en sikkerhed i jobbet, som er de færreste undt at have. Og så er hun åbenbart renskuret for enhver social bevidsthed. Den er sikkert ædt op af de 'nøgletal' og økonomiske modeller, hendes embedsmænd fordrer hende med, og som får hende til helt at glemme, at politik ikke er nationaløkonomi, men vilje til handling og forvandling. Jo mere jeg ser og høre Vestager, jo mere synes jeg, tiden er løbet fra den slags blanke tekno- og bureaukratsnuder. Jeg græmmes...

 6. Solidariteten har trange kår med fru Vestager i maskinrummet - (i mine mørkeste stunder kommer jeg til at tænke på, om hun i virkeligheden er Løkkes muldvarp...Selvom Løkke nok ikke bryder sig om den elitære facon)

 7. @Gowings: Det går fint med Vestagers solidaritet med bankerne, de velbjergede og millionærerne... Hun ER Uløkkes udsending, selv om hun måske ikke ved det.

 8. capac og Gowings, jeg har hørt termen 'trojansk hest' anvendt i den forbindelse ...

 9. Cummings: Hvad skulle vi dog gøre uden vores latinske barndom!?

Skriv en kommentar