Låge nr. 5: Utæmmet kreativitet

Der skal ikke herske tvivl om, at Mænd af betydning til daglig er tilhængere af princippet om selvbeherskelse og mådehold i alle livets forhold. Det meste af året hælder vi derfor mindre til det kreative end til det rekreative, ligesom vi heller ikke rutter med pengene. Men i julemåneden gælder det om at være både opfindsom og gavmild, og her har landets kulturminister Uffe Elbæk været en uvurderlig støtte og inspirationskilde ved at vise os, hvordan man jonglerer med selv beskedne midler. Desværre tabte han bolden til sidst, så lad os benytte lejligheden til at vise, hvordan han hellere skulle have gjort. For resten ville det slet ikke undre os, om den musikalske boldvirtuos i videoklippet herunder har fået en tjans på den navnkundige institution med den stolte forkortelse AFUK, allerede inden året er omme – uden så meget som at behøve at skrive en ansøgning:



For en ordens skyld skal vi præcisere, at AFUK står for Akademiet for Utæmmet Kreativitet og ikke Afdansningsbal for Udtjente Kaospiloter som hævdet af flere.

Kategori: . Bookmark permalink.

4 Kommentarer til Låge nr. 5: Utæmmet kreativitet

  1. lige akkurat i dag har jeg skreget (okay. hvisket) af frustration over ikke at kunne magte alle de bolde i luften. og se så her.
    jeg hører, du nævner AFUK og Ellebæk, men jeg interesserer mig mere for musik og bold.
    fantastisk.

  2. Det gør jeg også, Regitze, men oprigtigt talt ærgrer det mig, at Elbæk tabte den bold.

  3. Peter Pedal

    Videoen er jo tydeligvis computeranimeret.

    Det der kan jo ikke lade sig gøre i virkeligheden.

    Jeg forlanger et dementi.

Skriv en kommentar