Gowings, du er altså lidt smålig med det dér...

(Gowings kunne ikke holde det oprindelige billede ud, så nu er det erstattet med et af en af hans helte.)

...Vi skal også lige tænke på, at de professionelle sportstjerner har en stor stimulerende effekt på dansk ungdom og amatør-idrætten.
- Men hvad så med fotomodeller?
- Jamen de repræsenterer Danmark og det er godt for dansk erhvervsliv. De er en enorm kilde til inspiration.
- Men når det nu viser sig, at de alligevel bor her...
- Arh, det er en simplificering det der, det er slet ikke så simpelt. Desuden er fotomodellen slet ikke dømt endnu, du!

(...Efter at have ødelagt stemningen i uge 29 på Skagen med at tjekke gulplade-biler på vej derop, så viser det sig sør'me, at SKAT er begyndt at gennemgå hyppigheden af udenlands-danskeres brug af kreditkort i Danmark. Kreditkort tilhørende konti der ikke er beskattet her i landet - og Gowings synes åbenbart bare, at det er HELT iorden...)

Kategori: . Bookmark permalink.

9 Kommentarer til Gowings, du er altså lidt smålig med det dér...

 1. vær nu lidt large, Gowings. skattetrykket i DK er så ekstremt og pengene har det bedst i borgernes lommer. selvtægt er indtægt.
  og så skal vi lige huske på de 48.000 unge, der fiser den af på kontanthjælp uden at yde en bjælde til samfundet. fotomodellen og direktøren har måske trods alt fyret nogle af de seks millioner af i lokalsamfundet istedet for udelukkende i united bluff. og de har garanteret privat sundhedsforsikring, så de ikke belaster 'systemet', sådan som så mange andre gør.
  vi er mange, der er trætte af al den ævl og kævl om at få skal have for meget og færre for lidt. enhver er sin egen lykkes smed, siger jeg. ud med staten. ud med samfundet. hvis man vil yde, må man også kunne nyde.

 2. Jamen, det kan godt være at du har ret regitze. Men vi har ikke en gang hundrede dage til at finde ud af, om vi har gul-plade porsche cayenner, samtalekøkkener og fladskærme nok - eller om der skal ske noget andet...

 3. Hør! Der er noget der knirker
  når VI viser samfundssind
  Nå, det er bare lyden fra dem der spænder
  tyve huller ud, når vi spænder ind...

 4. Knirrrrk - ja han har spændt bæltet ind, den Robin Hood, som på billedet står.

  Det var nogle meget hårde straffe, der stod i udsigt til dem, der havde svindlet for 8mio. kroner. Jeg kan bare ikke forstå at Skattevæsenet ikke har check på sådanne småting som bopæl og bankkonti og transfers.

  Det er jo en kendt sag, at der er en hel del penge, som slipper ud af landet uden at vise samfundssind!

  Hep Robin!

 5. Regitze, deres eneste problem synes at være det evige: skal vi nu have linningen over eller under....?

  Donald, det er jo åbenbart netop sådanne småting som skattevæsenet har check på :)

 6. Finansfolket på Wall Street har aldrig tjent så meget som efter vi fik krisen. Og deres fæller i The City, London, får Wall Street til at ligne en ashram (http://tinyurl.com/3v832yt). Imedens brænder de unge uden fremtid storbyerne af i England. Hu-hej-hvor det går for liberalisme, markedsøkonomi og enhver-er-sin-egen-lykkes-smed-ideologi. Hvor længe tror I, det holder? Jeg vil ikke sætte min slatne pensionsopsparing ind på, at det bliver ved...

 7. Capac, vi kan jo sige i kor:"It can't get no worse..."

 8. Ja/Nej Gowings, jeg tænkte på multinationale selskaber og på hvordan "globalismen" nødvendiggør at du "handler" med dine egne "halvfabrikata" - det var noget som skattevæsenet kunne interessere sig for.

 9. Okie dokie, Donald. Jeg er helt enig, helt enig (...men det er nok mest en politisk beslutning...)

Skriv en kommentar