Låge nr. 2: En mand af betydning IMens Gowings i år åbenlyst bestræber sig for at dække de mere åndelige og filosofiske aspekter af julen, har nærværende julekalenderskribent valgt at gribe dette årets litterære højdepunkt an på en mere pragmatisk måde. Uafladeligt får redaktionen henvendelser fra læsere, der hver især higer efter selv at blive en mand af betydning, så hvorfor ikke komme de søgende sjæle til undsætning med en praktisk og letforståelig anvisning desangående?

Med andre ord vil læseren af denne julekalender hver anden dag lige indtil juleaften blive beriget med en idé til et julegaveønske, som vil øge hans muligheder for at kunne begå sig blandt sande mænd af betydning. Dog siger det sig selv, at kvindelige læsere er velkomne – ja, ligefrem forpligtede til at læse med, eftersom det i langt de fleste tilfælde vil være deres opgave at sørge for, at gaverne befinder sig under træet juleaften, så den nævnte transformation af herren i huset overhovedet kan finde sted.

I forbindelse med denne eksklusive juleservice viger vi naturligvis heller ikke tilbage fra at påpege, hvad der under ingen omstændigheder bør optræde på årets ønskeseddel, hvis man ønsker at opnå den eftertragtede status. Lad os derfor indledningsvis slå fast, at en mand af betydning ikke kun kendes på den umiddelbart synlige del af sin fremtoning. En mand af betydning er man fra yderst til inderst.Indprent dig derfor nøje, at du ikke skal gøre dig håb om anerkendelse fra denne redaktions side, hvis du på noget tidspunkt ifører dig den ovenfor afbildede beklædningsgenstand. Uagtet hvor populær en spise, bacon i alle afskygninger siges at være hos den mandlige del af befolkningen, har klassisk herrebeklædning aldrig omfattet og vil ingensinde komme til at omfatte underbenklæder med baconduft.

Skulle katastrofen imidlertid indtræffe, og gaven fra din livsledsagerske viser sig at indeholde det famøse kostume, er der ingen vej uden om skilsmissen, hvor smuk og kunstfærdig indpakningen end måtte være.

Men tøv ej heller med derudover at forlange godtgørelse for lidelse, tort, ulempe, lyde og vansir.

Kategori: ,,. Bookmark permalink.

4 Kommentarer til Låge nr. 2: En mand af betydning I

  1. Jeg tror bare at jeg lader biledet stå et øjeblik....

  2. Altid rart at vide, hvad man ikke skal købe ...

  3. Det må ubetinget være en af de mest rædsomme gaver på jord. Jeg bryder mig nu heller ikke specielt om den slags underbukser med humoristisk tryk.

    ( til gengæld kunne jeg ikke lade være at more mig lidt over Stefans nye boxershorts påtrykt : Die Würde des Mannes ist unten tastbar - et ordspil på den første artikel i den tyske grundlov, Die Würde des Menschen ist unantastbar)

  4. @GoodKnight: Du har forstået budskabet: Det gælder om at føre sig frem standsmæssigt.

    @Fruen i Midten: At your service!

    @Henriette: Elegante ordspil er altid en formildende omstændighed :-)

Skriv en kommentar