JP/Politikens Hus overtager 'Mænd af betydning'

Som vi har set det så mange gange, så skifter medier ejere hele tiden. Denne gang er det 'Mænd af betydning' der overgår til JP/Politikens Hus. De nye ejere lover at være tro mod den oprindelige ånd på bloggen og med Rune Lykkeberg og Bo Lidegaard som henholdsvis Gowings og Cummings, skulle ihvertfald kvaliteten af indlæggene fremover være sikret.


De nye ejere håber, at de mange faste læsere fortsat vil følge de to herrer i deres daglige gøren og laden. Samtidig er det tanken at øge interessen for bloggen ved at bringe dagens TV-program samt vejrudsigten for regionerne på hjemmesiden.

Faste læsere vil også blive tilbudt forskellige rejsetilbud allerede startende med en tur til Harzen i april, hvor der også udloves to stk. frottehåndklæder til damerne og et topnøglesæt til herrerne. Stay tuned, som de siger på den nye redaktion - Mænd af betydning er sikret for fremtiden.

Kategori: ,. Bookmark permalink.

8 Kommentarer til JP/Politikens Hus overtager 'Mænd af betydning'

 1. Hmmmm dagens TV-program... Fra hvilken kanal..??

  Det er ikke alt nyt, der er godt nyt, Harzen og håndklæder, me not like.. :-)

 2. Det var ellers noget af en nyhed at bringe til torvs netop idag, den første dag i den anden forårsmåned ;-)

 3. Kære Gowings, jeg er lidt skuffet over, at du ikke nævner Mænd af betydnings specialfremstillede gourmetflødekarameller, som man nu kan købe i Politiken Plus til kun 58 kr. pr. stk. Men o.k., de skulle jo nødig blive udsolgt allerede første dag.

 4. Det er ok, hvis så bare Gowings og Cummings overtager Politiken og får den gamle kulturradikale skude på ret køl! God første april - hæ-hæ...

 5. Det bliver ikke det samme med Lykkebrus og Lidegråd ved roret, men anyway: god og betydningsfuld vind fremover.

 6. Peter Pedal

  Everything Must Go - det synger et af mine favoritbands.

  Nå, men nu hvor der så er nye folk ved roret kan jeg give et par råd med på vejen:

  - Der er helt klart alt for få artikler på denne publikation med nogle, som det er synd for. Der skal være mange flere artikler om folk, som er så pressede økonomisk, at de ikke har råd til tobak, båd og ekstra bil. Og der skal være meget mere taletid til miljø-skeptikere og andre galninge, der kan pumpe læsertallet i vejret.

  - Der skal være langt mere af det, jeg kalder 'reaktionsjournalistik': Skriv artikler, som er designet til at afføde en bestemt reaktion hos et bestemt segment af læsere. Det kan f. eks. være artikler om hvor tåbeligt det er at udstede en parkeringsbøde blot fordi man parkerer ud for en udkørsel. Eller det kunne handle om tåbelige bøder: Hvis hvis man kommer til at køre 100 km/t på en strækning, hvor man (pga. love inde fra Christiansborg) kun må køre 50 km/t.

  - Har I overvejet at indføre en side 1-pige? Eller måske en side 1-kvinde? Jeg har hørt, at husmor-strip skulle være ret populært, men jeg har ikke selv speciel sym- eller antipati desangående.

  - Husk massageannoncerne - for dem er der jo penge i - men I kunne måske konkurrere med tabloidaviserne ved at bringe annoncer fra klinikker, hvor man rent faktisk KAN få rigtig massage?

 7. Tak fordi I legede med allesammen. I slipper ikke så let for os, I som kender os, thi I ved, at vi ikke er til fals for ussel mammon...

 8. Gad vide om jeg kunne få råd til billet til Harzen ved at sælge dax2 ...

Skriv en kommentar