Låge nr. 4: Den, der samler, har

Som vist sidste år så samler vi her i familien Gowings på mekaniske julehelveder, der opstilles i starten af december. Herudover arrangeres der et nisselandskab i entreen. Ingen jul uden.


Trods sin fremskredne alder sidst i teenageårene har frk. Gowings det hverv hvert år at fremstille tableauet ved starten på julemåneden. Med opgavens store ansvar, for at julehumøret introduceres straks ved entreen i det Gowingske hjem, følger til gengæld beføjelsen at spendere et mindre beløb på, hvad man kan kalde 'årets nyerhvervelse'. I år er der indkøbt en skøjtesø.


Det betyder et farvel til kosmetikspejlet, som ellers har gjort det ud for skøjtebane indtil nu. Så må vi se, om vi kan komme igennem julen med en så drastisk ændring i landskabet ...

God torsdag.

Kategori: ,. Bookmark permalink.

5 Kommentarer til Låge nr. 4: Den, der samler, har

  1. Jeg er svært imponeret over Familien Gowings julehelvede, og ikke så lidt imponeret over - for ikke at sige misundelig! - over den nyerhvervede skøjtesø. I mit barndomshjem var det nemlig mig, som stod for julelandskabet og jeg fik aldrig en rigtig skøjtesø, men måtte nøjes med kosmetikspejlet indtil jeg flyttede hjemmefra.
    Men indrømmet - kosmetikspejlet havde også sin charme :-)

  2. Henriette, sådan går det fremad - og nogen gange tilbage :)

  3. Hvor hyggeligt! Og pludselig kom jeg i tanker om min barndoms "leg med vat", når det var mig, der stod for julelandskabet (med spejlsø). For slet ikke at snakke om alt det vat, der satte sig på mit mørkeblå tøj og ikke var til at få af igen (det var før fnugbørstens opfindelse)... ;-)

  4. Mia, jeg kan også huske noget med at fløjlsbukser og vat var en dårlig kombination...

  5. åh. er skøjtesøen endeligt opfundet. godt valg, frk. Gowings!

Skriv en kommentar