Julefrokost...

Pyha, så blev vi endelig færdige. Cummings og jeg har brugt aftenen på at dække bord til redaktionens julefrokost imorgen.


Dagene forinden har vi kogt og braset, og selv ser jeg frem til Cummings rullepølse - et hit hvert år. De yngre medarbejdere har bedt om lov til at feste for sig selv, så vi er kun lige kernen af de ældre redaktions-medlemmer, men det skal nok blive hyggeligt. Hvis du selv skal til julefrokost så god fornøjelse. Ellers må I have en god week-end derude.

Cummings & Gowings

Kategori: ,. Bookmark permalink.

16 Kommentarer til Julefrokost...

  1. Peter Pedal

    God fornøjelse til jer.

    Hobitter spiser vist morgenmad to gange - og på mit arbejde holder vi to julefrokoster.

    Den ene er med bestyrelsen - den anden uden. Jeg ved ikke lige hvad det siger om bestyrelsen og os.

    I morgen skal vi have utraditionel julemad (tapas) fra min private kok (http://www.tangofoodclub.dk). Hvis maden ikke er i top, så har jeg et problem (men det ved min private kok heldigvis godt).

  2. glædelig julefrokost, mine herrer.
    jeg er rørt til smørtårer og ville have ilet med ti af Cs sylter, om I havde givet mig et vink.
    skål og velbekomme!

  3. Som ældste medlem af redaktionen glæder jeg mig til at præsentere min nye specialitet svinekam med hentehår.

  4. God frokost, Peter Pedal. Tapas er godt. Skal I også have sherry?

    Øv regitze! - vi må nøjes med kam og hentehår...

    Ahh Cummings! - og maltøl!

  5. Peter Pedal

    Nej, vi fik Fanta, cola og lidt øl, selvom kokken er vin-ekspert (med speciale i malbec fra Argentina).

    Vi arbejder med div. handicapgrupper, og de morer sig gerne uden ret meget alkohol.

    Jeg havde taget et par kolde Herslev Hvede med, fordi jeg ville missionere og få dem til at elske god øl. Men det smagte skuffende meget af Hoegaarden, fordi det stammer fra et mikrobryggeri, som ikke laver ensartedede bryg fra gang til gang.

    Herslev Hvede kan ellers smage himmelsk, så der er ikke andet at gøre end at købe noget mere (i Irma), indtil man rammer et godt bryg.

    Eller rettere: Der ER selvfølgelig andet at gøre, og det gør vi i andelsboligforeningens kælder, hvor vi har et hobby-bryggeri.

    (Jeg bor i Kongens Bryghus i Carlsbergs baghave - www.abkb.dk).

  6. Anonym

    Jeg skulle likt å vite hva det kommer av at dansker har julefrokost mens nordmenn har julebord. Siden det ene er et formiddagsarrangement og det andre et kveldsarrangement har det sikkert noe å si oss om vår ulike natur. Kanskje danskene er søvnigere om kvelden?

  7. Peter Pedal, nu har jeg det svært med hvedeøl, men selv brygger jeg og min brygmakker porter, som vi kontinuerligt udvikler på - denne gang med et skud havre. Det venter jeg mig meget af bl.a. en smuk skumkrone.

    Livetleker, oprindelig tror jeg selvfølgelig, det har været det samme. I sverige har man jo nærmest en buffet med alskens ting, til at spise selve juleaften, hvor vi spiser and og risengrød (og nogen afvigere, kalkun og ris a'la mande). Men frokost er en god ting, for man mødes relativt tidligt og kan komme hjem i ordentlig tid :)

  8. Peter Pedal

    -> Gowings: Ja, hvedeøl er ikke altid særlig spændende, men når Herslev Bryghus rammer den rigtige smag, så er det noget helt andet end Hoegaarden.

    Jeg går ud fra, at I lytter til Cold Porter, når I brygger jeres øl. I know I would.

  9. Omg et kommentarspor ude af kontrol ^^

  10. Peter Pedal

    Ja, jeg er vist lidt urelevant.

  11. Vi mænd af egen udråbt betydning, elsker når kommentarsporet tager et sving...

  12. Peter Pedal

    Slightly off topic - og så alligevel lige i sporet:

    http://www.youtube.com/watch?v=3p9yaduLjiQ

  13. Mmmhh, Peter Pedal. Det er jo ihvertfald et pænt sted, de spiller. Betyder det her krig?

    http://www.youtube.com/watch?v=TKSPzPFMp7g&feature=related

  14. Peter Pedal

    Jeg vender frygteligt tilbage :-)

Skriv en kommentar