Archive for februar 2013

Et kig ind i privaten...

Nu er det weekend og vi sidder omme bagved. Slå dig ned - Cummings rækker bagover og tager en pilsner, hvis du har lyst. Du kan også få en vand, hvis du skal køre. Der bliver rundet af, som det hedder. Den der boblende weekend-fornemmelse. Den hyggelige stemning som man ønsker aldrig må høre op. Åh, nuet!


Nåh, de herrer - hvad er ugen så gået med? - Tjah, vi har mindedes 'omvendt' skråtstillede bagruder...






- Og næsten skrå...
Hvad har I lavet?



Kategori: , | 25 kommentarer

Hjerterum

Efter redaktionel beslutning, har vi fra i år at regne, for vane at højtideligholde Valentins dag her på siden. I anledning af denne begivenhed viser vi et af de til dagen hørende relikvier:

Hvis du tænkte på noget andet, kan du selvfølgelig gå herhen...

Kategori: , | 16 kommentarer

Afrikasjov

Er det et tegn på dekadence, at vi skal underholdes til at sms'e penge til værdigt trængende afrikanere, med en indbygget mulighed for at vinde en bil eller få vores navn på rullelisten over generøse givere. Det tror jeg.

Sådan kan der også se ud i Afrika (her Nairobi). Jeg ved det, for jeg har selv været der.

Der larmes en del op (især fra liberalister) om at hvis vi donerer den slags over skatten, så bliver vi følelseskolde og mister vores medmenneskelighed. Men er alternativet, som vi så det udfoldet i fredags, mere 'medmenneskeligt'?

Jeg ved det nok vil blive opfattet naivt, men man kunne se sådan her på det: hvis alle indbetaler til en kasse, så genereres der et stort beløb, hvor folk, der ved noget om emnet, kan hente penge til at lave kvalificerede hjælpeprojekter. Man mister muligheden for at se de glade afrikanere i øjnene på skærmen, men er det ikke mere værdigt - eller har jeg fuldstændig tabt tråden?

Kategori: , | 6 kommentarer